Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety, które unikają pracy zachodząc w kolejne ciąże

Polecane posty

Gość gość

jedna moja znajoma juz miala wracac do pracy, az tu nagle, ups, przypadkiem dziecko się poczęło kolejne...coś mi tu ─śmierdzi. za dużo takich przypadków dokoła

Gość gość
masz racje tez jestem swiadkiem takiej sytuacji

Gość gość
Ja wam powiem inaczej. Moja znajoma założyła działaność - oczywiście fikcyjną żeby mieć wysoki macierzyński. I jeb 3 za chwilę kończy rok. A ona zastanawia sie czy 4 nie zrobić bo 5600 piechotą nie chodzi....

Gość gość
a co Was to interesuje? Boże czy Wy nie macie swojego życia?

Gość gość
do gość 19:46 xxx /ku/rw/o/ szmato zrób sobie dziesiątego bachora

Gość gość
nie zrobię dziesiątego bo nawet nie mam pierwszego.. ale serio pytam, co was to interesuje?

Gość gość
no i co z tego, każdemu wolno mieć dzieci z małą różnicą wieku!

Gość gość
zazdrościsz im tych dzieci, czy co? zajmij się swoim nudnym życiem, a nie zaglądasz innym kobietom do macicy

Gość gość jjnb
Znam takie przypadki ale szczerze mówiąc guzik mnie to interesuje. Każdy robi jak uważa.

Gość gość
napierdolą tych dzieci a później narzekają, że im ciężko, jak ja nienawidzę takich głupich królic, gonię jak trutniów

Gość gość
chyba ktoś zapomniał wziąć leków :)

Gość gość
przecież zajmowanie sie dzieckiem jest o wiele bardziej męczące niz praca Ja 3 lata bylam z dzieckiem w domu i dziekuje bardzo ...teraz pracuje (fizycznie) dziecko chodzi do przedszkola a ja czuje ze zyje :)

Gość gość
Takk barfzo madre zrobic 4 dziecko jak pozostala trojka jeszcze z pueluch pewnie nie wyszla i co zr ms 5600 na miwsiac przy 4 dzieci tto tak duzo?? Ja przy jednym mam taki dochod i kokosow nie ma. A macierzynski bedzie brala rok a poznij jak ta czworka do szkoly pokjdzie kto jej da kase na wyprawki? I utrzymanie dzieci? Macierzunski sie skonczy a dzieci zostana i wydadki na nie tez! Druga sprawa co z tego ze teraz oszukujac naet tr 4 lata brala tyle kasy? Co ona da tym dzieciom? Teraz takie czasy ze trzrba dziecku cos dac na start bo wiecznie bedzie w biedzie sie urabiac a i tak niczego sie nie dorobi. Dlatego wole miec 1 badz 2 ktorym jestem w stanie chocby mieszksnia kupic