Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apolloniusz 198

Szukam kobiety,żony,przyjaciółki,wielkiej miłości

Polecane posty

Gość Apolloniusz 198

Mam 34 lata i jakoś nie mam szczęścia do kobiet,szukam kogoś kogo obdaruję swoją dobrocią,materialnie jestem ustawiony,mam wszystko oprócz drugiej połówki.Jestem wrażliwym i dobrym facetem a do tego bardzo przystojnym i zadbanym,moi przyjaciele dziwią się jak to możliwe że ktoś taki nie ma kobiety,ano możliwe,ja nie wybrzydzam po prostu nie wypaliło. Kobietom przeszkadza we mnie to że za bardzo się nimi zajmuję,za bardzo się przejmuję by miała co tylko zechce. Ja tych aluzji nie pojmuję,przecież szanuję je ich wolę i intymność,z niczym się nie narzucam,może powinienem być chamski,sam już nie wiem,oddam siebie i całe moje bogactwo w zamian za miłość.A propo seksu ,jestem wariatem na tym punkcie,uwielbiam kiedy kobieta jest zaspokojona na max.Nie boje się niczego po za tym że nie spotkam mojej ukochanej. Piszcie tutaj : Dziewczyny błagam ratujcie moje uczucia

Gość gość
a skąd jesteś? podpowiesz?

Gość gość
Ty tak serio?

Gość Apolloniusz 198
W Polsce mieszkałem w Gdańsku,ale od 15 lat mieszkam w Paryżu

Gość gość
tak na odległość, to raczej nikogo nie zapoznasz. Ty tam, jakaś "ona" tu... Spróbuj może na francuskim forumm, jakoś bliżej ciebie. Trzymam kciuki, na pewno się uda!

Gość Apolloniusz 198
Francuzki? ,Ja chcę Polki ,tylko one są w stanie rozumieć Polaka.

Gość gość
aż się wierzyć nie chce, że jesteś takim ideałem i sam. Naprawdę życzę ci znalezienia szczęścia i tej wymarzonej połówki. Ja też boję się zostać bez ukochanej osoby przy boku, bez kogoś przy kim mogłabym się zestarzeć. Ale to chyba musi być traf przypadku, by spotkać kogoś takiego na całe życie. I do końca być szczęśliwym, do końca kochać...

Gość gość
tym bardziej życzę szczęścia w poszukiwaniach. Masz naprawfę duże szanse na powodzenie. Ktoś mi kiedyś powiedział, że zawsze warto podejść i zagadać, żeby nie żałować póżniej, że się tego nie zrobiło. Próbuj. Kiedyś znajdziesz tą wymarzoną połówkę. Tego ci życzę.

Gość Apolloniusz 198
Dziękuję,mam nadzieję że ktoś zechce,napisałem na kilku forach, chcę Polskiej kobiety,chcę ją poznać i zaprosić.

Gość gość
podpowiem ci jeszcze, żebyś napisał czego ty od kobiety oczekujesz, jaka powinna być. To może też jakoś naprowadzić. ja uciekam spać. Dobranoc

Gość gość
Co za debil, to zdjęcie aktora z gry o tron Kita Haringtona, autor to oszust i kłamca prowokacja