Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy, czy jechala ktoras pendolino z malym dzieckiem??

Polecane posty

Gość gość

Jesli tak to czy moglybyscie napisac czy jest tam przedzial dla matki z dzieckiem? Czy dziecko 1.5roczne placi za bilet? I ogolnie jakie sa wasze odczucia? Czeka mnie podroz wawa-gdansk niedlugo, obecnie przebywam za granica, na stronie intercity jakas awaria i nawet cen nie da sie sprawdzic.. Dziekuje za odp.

Gość gość
w pendolino nie ma przedzialow

Gość gość
Bzdura koleżanko wyżej. W pendolino jest specjalny wagon,w którym znajduje się właśnie przedział dla matki z dzieckiem,zaraz obok konduktorow. Jechałam z rocznym dzieckiem 2 miesiące temu, dziecko za bilet nie płaci a jeszcze dodatkowo jest zniżka dla matki jadącej z dzieckiem. Teraz juz nie pamiętam ile, ale płaciłam niecałe 100 zl relacja wawa katowice. Przedział nie jest zbyt duży, to fakt,ale obok przedziału jest dużo miejsca, spokojnie można wózek rozłożony zostawić.

Gość gość
W pendolino są dokładnie 3 przedzialy dla matek z dziećmi do lat 4. I o taki poproś w kasie. Dziecko 1,5 roku ma bilet bezpłatny. Co do cen nie powiem, bo ja mam zniżkę, więc inaczej płacę. Odczucia super. Czysto i cicho.

Gość gość
oooo to super :) Dzieki za odpowiedzi! Milego dnia.