Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny mąż

Czy tak się zachowując nie jestem prawdziwym facetem czy właśnie jestem normalny

Polecane posty

Gość normalny mąż

Mam żonę, która bardzo kocham i mam 4-miesięczną śliczną córeczkę. Co dzień po pracy wychodzę z nimi na spacer. W domu też staram się pomagać żonie, bo Ona niby nie pracuje zawodowo ale przecież przy dziecku jest masa roboty i czasami jest bardziej wykończona niż ja. Nie zdradzam też żony ani nie oglądam się za innymi kobietami. Nawet za tymi bardzo ładnymi. Uważam, że pewien typ męskich spojrzeń, spojrzeń podziwu i pożądania, jest zarezerwowany tylko dla żony. Nie dla innych. Koledzy z pracy chwalą się jeden przez drugiego jakimi to są roochaczami, jak to zaliczają kolejne panienki, a ja nie mogę zrozumieć jak mężczyzna może być dumny z łamania przysięgi. Przysięgi małżeńskiej złożonej przed Bogiem i przed ludźmi. Dla nich ślubowanie wierności małżeńskiej to nic? Ja mam inne podejście. Staram się rzadko dawać komuś słowo, czy cokolwiek obiecywać ale jak już obiecam to muszę to wykonać na mur beton, bo inaczej byłoby to złamaniem obietnicy. Przysięga ma jeszcze większą wartość. Czy facet nie zdradzający żony, facet czasami zmieniający pieluchy dziecku czy zmywający naczynia, to nie jest wg dzisiejszych kryteriów prawdziwy facet?

Gość gość
Wejdźcie na kafeteria forum na temat polska to wysoko rozwinięty kraj taak!!!

Gość gość
Jestes idelbym kandytame na ojca! Niestety nie swojego dziecka :)

Gość gość
Jesteś niesamowitym człowiekiem płci męskiej. A Twoi znajomi to bydło jest jakieś, powinni chodzić na uprzęży i od rana do wieczora orać pole pługiem 🖐️:o

Gość gość
gość dziś Jesteś dziffką, że jego partnerkę mierzysz swoją miarą?

Gość gość
10:29 nie bulwersuj sie zaloze sie ze z tym bydlem chodzisz do wyra

Gość gość
Jestem dziewicą. Pocałuj mnie w doopę, materacu p********y

Gość gość
W internecie kazda jest dziewica :D

Gość gość
Nie musisz wierzyć. Nie dostaniesz dowodu, bo od takich jak ty, ja w realu trzymam się z dala. Tfu!

Gość normalny mąż
Założyłem ten topik, bo mam wrażenie, że albo świat zwariował albo ja zostałem gdzieś w tyle. Przeglądam forum kafeterii i nadziwić się nie mogę tytułom. Ten się przespał z tamtą, ta uprawia seks z własnym bratem, inna jest lesbijką, jeszcze kolejna nie jest lesbijką ale chciałaby spróbować z kobietą, ktoś tam ma żonę ale opisuje tu jak zdradził na imprezie integracyjnej, itd., itp. Sam czuję, że odstaję od takiego świata. W moim bloku mieszka dziewczynka tak ze 13 - 14 lat. Rodzice wiedzą, że pali i nie reagują podobnie jak nie reagują na słownictwo córki. Co drugie słowo to kur... ch.... Raz przez otwarte okno słyszałem jej bynajmniej nie najcichszą rozmowę jak mówiła do koleżanki, że - cytuję - "w d***la nie daję, bo słyszałam, że potem będę miała rozepchaną". To nie jest mój świat. Czasami czuję się jakbym był z innej planety. Nie rozumiem ludzi. Nie rozumiem ich postaw. Nie rozumiem nawet współczesnych dzieci. Jakbym nagle został przeniesiony do świata gdzie wszystko jest odwrotnie.

Gość gość
10:46 o prosze jakie kobiety sa swiete :D

Gość gość
Nie masz czasem jakichś wolnych znajomych podobnych do siebie? Wzięłabym już nawet takiego zdziwaczałego 40-stolatka, który smarka do szlafroku i nigdy nie trzymał dziewczyny za rękę, byle by tylko te obleśne dupcyngle się w końcu odp*********y.

Gość gość
10:54 a co juz ci sie znudzil z nimi dziki seks?

Gość gość
Nie, ściero. Partnera do założenia rodziny szukam.

Gość gość
Z taka agresja w oczach i piana wscieklizny na pysku na pewno znajdziesz :P

Gość gość
Nie bój żaby. Mam pogodne czoło i jestem błogo uśmiechnięta, gdy do was piszę. W realu ktoś mógłby pomyśleć, że romansuję z jakimś przystojniaczkiem

Gość normalny mąż
@ gość dziś Jestes idelbym kandytame na ojca! Niestety nie swojego dziecka x Muszę Cię zaskoczyć ale zarówno dziecko jest moje (dziewczynka bardzo podobna) jak i żona bardzo wierna. Ufa mi bezgranicznie jak i Ja Jej. Wiesz w ogóle o czym piszę? Wiesz co to zaufanie małżeńskie? Czy może jesteś kolejną osobą, która słysząc o wierności małżeńskiej zastanawia się, czy aby nie rozmawia z kosmitą propagującym jakieś nieziemskie poglądy?

Gość gość
Jesteś gatunkiem mężczyzn, którzy są na wymarciu w obecnych czasach. Większość facetów teraz, to pozbawione wartości dzieciaki, myślące tylko jedną partią ciała. Nie zmieniaj się i powinieneś być dumny z tego kim jesteś!

Gość gość
11:29 a kobiety im przyklaskuja i leca na takich :)

Gość gość
Autorze tematu pocieszę Cię nie jesteś sam. :-D Ja mam tak samo jak Ty i też nie rozumiem co się dzieje, ale kiedyś stwierdziłem, że na świecie jest wiele postaw ludzkich, których nie jestem wstanie zrozumieć i przestałem sobie zaprzątać tym głowę. To są rzeczy, które są poza moimi możliwościami zrozumienia. Straszne jest to, że Ci wszyscy ludzie nie zdają sobie sprawy, że nie wiedzą co to wierność, szacunek, miłość, honor zwykła przyzwoitość. Wiem, że takie coś się dzieje na około i mam to w nosie. Nie moje życie nie moja sprawa. Moja żona też jest zapatrzona we mnie tak jak Twoja w Ciebie i jestem z Nią szczęśliwy. :-)

Gość gość
gość dziś Wszystkie kobiety, które znam lecą na takich. Rzecz jasna, pośród nas żyją także tzw. samice człekopodobne, gdyż bydło, podobnie jak człowiek, jest obupłciowe. Moim zdaniem to bardzo dobrze, że się tam gżą sami ze sobą. Nie psują nam naszego ludzkiego genotypu

Gość gość
Powiem ci, że takim zachowaniem nie dostarczasz swojej kobiecie emocji, emocje w związku to podstawa dla kobiet więc jest ryzyko, że twoja kobieta sama sobie dostarczy emocji a ty zostaniesz rogaczem, być może, że któryś z twoich kumpli jej da te emocje. Przykre ale prawdziwe.

Gość gość
Jesteś super gościem, takim super że zastanawia się czy ty jesteś prawdziwy?

Gość gość
gość dziś Jeśli myślisz, że brak szacunku, zdrady to jest jedyny sposób, żeby wywołać emocje w związku to chyba wychowałaś/eś się na serialach brazylijskich czy też polskich.

Gość gość
gość dziś Po uj ty mu opisujesz potrzeby bydła? Przecież to nie jego target :D

Gość gość
Powiem ci, że takim zachowaniem nie dostarczasz swojej kobiecie emocji, emocje w związku to podstawa dla kobiet więc jest ryzyko, jestem kobieta i nienawidzę zbędnych emocji w związku, nie potrzebuję niepewności, ryzyka itp. dla mnie związek to właśnie taka nudna pewność i poczucie bezpieczeństwa. Jak to mam nie szukam nowych atrakcji. Wiem to bo przed męzem byłam kilka lat z innym facetem , który dostarczał mi takich emocjonalnych atrakcji- nigdy więcej czegoś takiego

Gość gość
Bydlo stanowi 90% naszego spoleczenstwa.

Gość gość
Tak, bydlo, które w ogóle nie powinno wchodzić w związki...