Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nie moge schudnać

Polecane posty

Gość gość

witam może ktoś pokieruje mna co powiennam zrobić ? co robie zle ? co zmienic? mam 29 lat , jestem po jednym porodzie ( 3 lata temu ) moj wzrost 166 a waga aktualnie 65kg te 65 kg to dla mnie za duzo wygladam jak swinka i smiesznie bo zgrabne mam tylko nogi ale tłuszcz odkłada sie w pupie ramionach i brzuchu a wliczjac jeszcze drugi podbródek po porodzie wazyłam 58 kg jeszcze w ubeigłym roku waga cały czas stała miedzy 60-61 kg od poczatku roku co chwile mi skacze choc jem coraz mniej juz nie wiem co robic w pracy jem np. musli z mlkeim , jogurt lub serek wiejski i banan potem obiad o 15.00 , jakas przekaska o 17 i koniec sporadycznie kolacja jeszcze w tamtym tygf było 64 dzis juz 65 tyle to ja wazyłam w ciazy w dniu porodu

Gość gość
Z tego, co napisałaś jesz bardzo mało, organizm jak jest niedożywiony to magazynuje to, co dostanie, spowalnia metabolizm. Ale najpierw podaj więcej danych, bo; „jakaś przekąska” może oznaczać parę pączków, a obiad; to normalny obiad, czy np. pizza?

Gość gość
Sport + zdrowa dieta i na pewno schudniesz. Większość kobiet przecież po ciąży wraca do właściwej wagi.

Gość gość
A tak teraz pomyślałam, że przy tak malej nadwadze, wywal słodkości, chipsy i inne przetworzone śmieci, 3-5 zbilansowanych posiłków, ruszenie tyłka i waga wraca do normy. Ale zmiana nawyków żywieniowych musi być na zawsze.

Gość gość
jeśli jest problem z podjadaniem to slimcea fajnie pomoże.