Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaYAsi

proszę o rade

Polecane posty

Gość malaYAsi

Hej dziewczyny! Proszę doradzcie cos! Okres spóźnia mi się już 10 dni, zrobiłam test wyszedł negatywny, ale po jakiejś godzinie (TAK WIEM nie powinno się już patrzec) cos mnie podkusilo i spojrzałam jeszcze raz, był jakiś tam maleńki cień zarysowany. Na drugi dzień rano kolejny test - negatyw ale znowu to samo, po czasie cienutka kreseczka zarysowana... mam typowe objawy jak na @ cały czas wydaje mi się ze już już lada chwilą dostanę i nic . Z jakiś innych objawów nic u siebie nie zauważyłam może oprócz tego ze niesamowicie chce mi się pić! Myślicie ze to może być ciąża mimo wszystko ? Może tak mialyscie ? Podzielcie się swoimi dosiwadczeniami!

Gość gość
Po takim czasie test wykazałby ciążę od razu. Chyba że masz bardzo nieregularne cykle.

Gość malaYAsi
Tak, mam nieregularne cykle :/ przeważnie 32-33 dni ale zdaza się też mnie i więcej :( gina mam dopiero na środę :(

Gość gość
A jak często zdarzają sie odstępstwa i od ilu dni do ilu?

Gość gość
Ile najmniej i najwięcej nie masz miesiączki

Gość malaYAsi
Hmm... W ostatnich powiedzmy 3/4 cyklach miałam w miarę regularnie, opóźnienie Max do 2 dni, wcześniej zdarzały się takie dłuższe ale powiedzmy ze to było opóźnienie do tygodnia. Teraz okres miałam od 4 do 8 lipca, potem 12 seks bez zabezpieczenia plus "dojście w", 25 i 26 to samo oraz teraz 9 sierpnia

Gość gość
idź na beta hcg z krwi -wyjaśnienie masz od razu.

Gość malaYAsi
Tak wiem, czytałam o becie, w każdym bądź razie będę i tak musiała poczekać do poniedziałku żeby zrobić, więc już się chyba wstrzymam te dwa dni i pójdę do gina najpierw.

Gość gość
wrzuć fotki testów.

Gość gość
Masz REGULARNY okres. Nieregularne miesiączki to wahania większe niż tydzień np. raz 28 a raz 54

Gość gość
Często we wczesnej ciąży gin nie zobaczy wiele na usg a beta da ci od razu pewność czy to ciąża czy nie. Ale jak wolisz.

Gość gość
Tak wcześnie gin też nic nie zobaczy. W tej chwili tylko beta hcg. Dlaczego w poniedziałek? Idziesz jutro i za kilka h masz wynik.

Gość malaYAsi
Skoro tak to może faktycznie w poniedziałek pójdę najpierw na betę, tylko czy poprostu mam iść do ośrodka i powiedzieć ze chce zrobić i już ?

Gość malaYAsi
Nie dam rady przed poniedzialkiem bo pracuje teraz od rana do 18 :/// chyba nie da się tu wrzucić zdjec

Gość gość
wrzuć na jakiś portal typu fotosik albo imageshack a tu daj link.

Gość malaYAsi
To jest ten z wczoraj, tego pierwszego nie mam już

Gość gość
Nie jestes w ciazy, bo test pokazalby juz, nawet blada, kreske po 3 minutach. A na tescie nie ma żadnej prócz testowej

Gość gość
Test nie wskazuje ciazy, ten paseczek to miejsce gdzie w razie ciazy sie pojawia.

Gość gość
Moim zdaniem coś jest nie tak z tym testem -wygląda jak jakiś zaciek a nie kreska.

Gość malaYAsi
Ja widzę tam zarys jakby drugiej kreski. Na tym pierwszym teście było to samo. A nigdy wcześniej nie miałam takiej sytuacji

Gość malaYAsi
Mimo wszystko dziękuję Wam za rady! ;*

Gość gość
Moim zdaniem jest kreska

Gość gość
Starasz się o dziecko czy raczej chcesz uniknąć ciąży?

Gość malaYasi
Staramy się :)

Gość gość
to zacznij wyznaczać sobie dni płodne i celujcie w owulację. Łatwo ją wyznaczysz afrodytą na slinę. Nam to pomogło i jestem mamą od pół roku :)

Gość gość
autorko !!!!!! jest cienka różowa kreseczka więc to ciąża Nie słuchaj tych kretynek przecież widać gołym okiem Jestem mamą 2 dzieci i za każdym razem test wychodził mi podobnie do twojego Taki z mocną krechą wychodził zazwyczaj 3 tyg po terminie @ Moim zdaniem ciąża Gratuluje