Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petuniaaa5

szukam osób które chcą zacząć od dziś !

Polecane posty

Gość Petuniaaa5

Witam. Szukam kobiet które chcą schudnąć i zacząć od dziś. mój plan : CODZIENNIE MelB cardio, brzuch , pupa i tiffany boczki . wzrost: 169cm waga: 75kg. Damy radę! Motywujmy się wzajemnie ! Jesteście chętne?

Gość gość
Cześć Petunio! Ja także rozpoczynam dzisiaj moje odchudzanie. Chętnie z tobą pogawędzę o tym i owym. Dziś zamierzam zjeść 600 kcal a jutro zobaczyć kilo na minusie. Ważę 68,7kg. Błe!

Gość gość
Po co ? ja biore acai berry tabletki i chudne 3 kg tyg,i figura piękna

Gość gość
tylko 3, gdyby było 5 to bym kupiła;) bez polotu ta reklama

Gość KtośGdzieśCoś
Co prawda kobietą nie jestem.Ale też zacząłem się odchudzać niedawno.Stosuje dietę (od dietetyka nie jakąś internetową) do tego Therm Line Man i biegam 3 razy w tygodniu.Drogie kobietki życzę Wam powodzenia i trzymam kciuki za Wasze cele.

Gość gość
Jestem z Wami myślami ;) Ja mam zamiar chudnąć inaczej. Jeśli macie chęci, zapraszam na swojego bloga. Dopiero zaczynam, ale myślę, że warto będzie go śledzić :)))) inesfrankiewicz.blog.pl

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość Fajfusik
Ja w odchudzaniu cenię sobie dobrze dobrany suplement.Jak to różnie może być u mężczyzn z nadwaga obniża się u nich poziom testosteronu oraz spada libido.Na każdy z tych problemów znalazłem jedno rozwiązanie-Therm Line Man,przyspiesza proces spalania tkanki tłuszczowej,dba o libido i utrzymuje odpowiedni poziom testosteronu w organizmie.Oczywiście sam suplement za wiele nie da należy go połączyć z dietą lub z regularnymi treningami tak jak ja to zrobiłem.

Gość malina891
Chyba wiele osób ceni sobie suplementację która wspomaga nasze odchudzanie;) Ja przyjmuję African Mango http://szczupla-kobieta.pl i jestem zadowolona z wyboru;)