Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KATASTROFA na weselu, maskara, ;( zepsuli mi wesele

Polecane posty

Gość gość

moje wesele zostało 1 1/3 zepsute, rozłożone na łopatki, kuzyn którego miałam do tej oory za normalnego uchlał się i zrzygal na środku posadzki, odreagowuje stresy bo musiał wyjechac za granice. do tego teściowa robiła mi wiochę, mówiła po gościach że ona to się na ślubach źle bawi i rozwody są o wiele lepsze io bardziej zajmujące bo sama jest dwukrotną rozwórdką. Zepsuły mi humor te sceny.

Gość gość
co za bełkot - tego się nie da czytać

Gość gość
Szkoda że nie zrzygal się na twoją teściową :D

Gość gość
to nie czytaj hrabianko w d... y****a

Gość gość
hrabianka w d......... je..b....na .... normalna rzecz ze sie rzyga na weselu ale fakt mogl sie wyrzygac na twoja durnowata tesciową. widac ze tesciowa ma klasyczny dupościsk bo sama nie zagrzała miejsca w zwiazku malzenskim to dalej tam innym zepsuc ten piekny dzien

Gość gość
No tak, bo miało być jak z bajki. Biała suknia, karoca, wieś tanczy i śpiewa hahaha. A tu kuzyn pawia puscil i ksieznej życie obrzydzil. Oj wstyd na cała wieś hahahahaha

Gość gość
No przykra sprawa. Jeden taki dzień w życiu, a tu Ci bliscy szopkę odwalają. Niedawno też byłam na weselu (na szczęście jako zwykły gość) i mojej osobie towarzyszącej tak odbiło, że do dzisiaj mi wstyd. Postanowiłam, że na żadne wesela już chodzić nie będę. Chyba, że naprawdę moich bliskich przyjaciół.

Gość gość
Ale jak zepsul 1 i 1/3 wesela to nie tak zle haha

Gość gość
Zdarza sie, sama kiedys wymiotowalam na weselu :/ nie żebym tak sie schlala tylko zaszkodzily mi owoce (skorka od winogrona stanela mi na żołądku, od tamtej pory nigdy nie jem owoców na weselach...), co prawda nie na środku sali :P ale kuzynka nie ma mi tego za zle, i mimo, ze minelo juz kilka lat to czasem do tej pory sie ze mnie śmieje ze odpadlam tak wcześnie :P

Gość gość
wiochmen i tyle. ament. zrzygał sie na posadzke a to świnia. mógł teściowej do cyców narzygać

Gość gość
jak to 1 i 1/3 wesela? :D chyba 1/3 a u mnie na weselu pod białymstokiem wuj zrzygał sie księdzu na kolana i jakos nikt nie mial mu za złe

Gość gość
MASKARA ???

Gość gość
co za bełkot. pewnie maskara jej sie rozplynela jak minelo 1 i 1/3 wesela, kiedy to szwagier zerzygałn sie słuchajac tego co mówi teściowa

Gość gość
o nie o nie o nie i wszyscy we wsi mojej bendom sie ze mnie smiali, ze takie wesele, szopka porazka szok i placz! wiekszych problemow nie masz? na moim weselu dwoch chlopakow sie pobilo i moj maz jak ich rozdzielal to tez dostal, co prawda nie jakos mocno ale dostal. teraz sie smieje z tego ze to chyba pierwsze wesele na ktorym pan mlody zostal pobity.

Gość gość
mi tez zepsuli

Gość gość
Bo Polacy to alkoholicy. Chleją bez umiaru przy każdej okazji.

Gość gość
smutne. szkoda. widocznie nie chcieli wcale isc a musieli