Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu były ma ze mną kontakt ? Czy on kocha czy jak ?

Polecane posty

Gość gość

bylam z nim rozstalismy sie, znalazl inna odeszedl.po 2 miesiacach po rozstaniu zaczelo sie...czasem pisali do mnie jego koledzy dzwonili pytali co u mnie itp ostatnio po pewnym zajsciu chcialam z nim pewna sprawe wyjasnic nie opisywal pare minut potem zadzwonil, ku zdziwieniu zachowywal sie jakby mnie nie znal po paru minutach o dziwo sobie przypomniał , byl z nowa dziewczyna rozmawiali ze mna oby dwoje on pytal sie co u mnie jak mi zycie leci czy mam kogos itp oraz wspominal nasze czasy i nasz zwiazek mowił do mnie 'kochanie' gdy zapytalam sie czy ja kocha rozesmial sie i powiedzial ze on wszystie kocha i dlaczego mialby jej nie kochac...ogolnie byl nawet dla mnie dobry i mily. gdy konczylismy powiedzial ze zyczy dobrego i zebym sie odezwala. co ja mam sadzic ?

Gość gość
O jezu mam podobną sytuację tyle ze on nikogo nie ma chyba. Ale ja nie wiem o co mu chodzi. Sam się odezwał ni z tego ni z owego i utrzymuje kontakt. Tez się spytał czy kogoś mam. Kilka razy nawet rzucił kilka podtekstów. Mam zupełny mętlik w głowie..

Gość gość
no wlasnie to moj byly i nie wiem co mam robic...gdy byl naj****y i byl z nia zadzwonil i powiedzial ze bd mnie kochal zawsze mimo ze bedzie z nia czy nie .. tez nie wiem co ma sadzic...koelzanko ile masz lat ??? :)

Gość gość
25. Mam nadzieję tylko ze nie jestem tylko kims z kim można popisac dla nudy. Po co się odzywa nie rozumiem

Gość gość
no ja 21. ja swojego nie spytam w prost bo wiem ze ma inna i nie chce miec konfrontacji z nim mimo ze kocham jak mamy byc to bedziemy moze sie do niego odewzij ? i powiedz czego on tak naprawde chce ? :)

Gość gość
Poczekam jeszcze trochę. Moze zaproponuje spotkanie zobaczę co on na to. Na pewno nie chodzi o seks bo on wie ze za dużo czasu by mu zajęło osiagniecie czegokolwiek