Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20_39

Seks analny, lewatywa

Polecane posty

Gość 20_39

Razem z moim partnerem planujemy seks analny. Wiem, że ze względów higienicznych zaleca się wcześniej lewatywę. Jaki sprzęt będzie odpowiedni do wykonania? O co dokładnie poprosić w aptece?

Gość gość
O lewatywe w celu przeczyszczenia przed zabiegiem będą wiedzieli co dac

Gość gość
zwykla gruszka wystarczy

Gość gość
Tak wystarczy zwykła gruszka. Mam robioną lewatywe gdy z dwa razy w miesiącu planujemy seks. Mąż widział przy poródach z resztą widzi każde badanie cipki u ginekologa na fotelu gdy jestem jak się robi lewa twe i wykonuje ją delikatnie. Seks analny powinien być zrobiony delikatnie by nie miałaś bólu przy nim.Zaczyna mąż od minetki doprowadza mnie do organu potem seks dopochwowy i po wtrysku biorę do ust i o******* tak długo do kolejnego wzwodu.Gdy stanie delikatnie pięści nim drugą dziurkę wchodząc nie do końca by nie robić bólu. Dopiero gdy jestem luźna i wyluzowana wchodzi do końca.Gdy mąż po dość długim czasie ma kolejny wtrysk ciepła sperma powoduje że szczytuje.Wtedy mąż zostaje nieruchomo ze wbitym do końca członkiem kilka minut bym spokojnie wytrysnela.Seks analny ma być przyjemnością a nie bólem.Do tego trzeba dobrze nastawić pupcie i mieć dobrą pozycję by nie było bólu.

Gość gość
Fajny taki prysznic :)

Gość gość
o gruszkę do lewatywy najlepiej

Gość gość
Też wolałabym taki prysznic, jaki ktoś wcześniej pokazał, niż normalną lewatywę. Nie znoszę jej. A z takim prysznicem to chociaż pewnie trochę przyjemności :)

Gość gość
widzę że w temacie analu wypowiadają się gimnazjaliści. nikt normalny nie robi lewatywy przed analem, z prostej przyczyny - NIE MA TAKIEJ POTRZEBY

Gość gość
My się często kochamy w sposób analny raz w tygodniu.Mąż robi mnie lewatywę widział jak to się robi podczas wspólnego porodu.

Gość gość
Codzienna higiena i wszystko. Kto planuje seks analny?Najlepszy jest ot tak - w spontanie.

Gość gość
Gość 21.36 nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Kiedyś też tak spontanicznie skusiłam się na sexs analny, no i nie było miło kiedy poczułam zapach kału, więc za spontan dziękuję. Od tej pory zgadzam się na ten rodzaj sexsu, tylko po zrobieniu lewatywy z gruszki ( woda z dodatkiem cytryny) , wówczas jestem pewna że nie będzie niespodzianki i będzie przyjemnie.

Gość gość
Fuuu. :( A ja uprawiałam bez przygotowania i nigdy nie było niespodzianek. :)

Gość gość
Ja robie to w wannie końcówką samego węża. Wpuszczam sobie ciepłą wodę w dupkę tyle razy ile chcę, aż będzie czysta. Samo to jest przyjemne i juz mnie nakręca. Mój facet ma bzika ma punkcie lizania mojej dupki. Liże mnie tam wytrwale i mocno. Potem wciska palce jeden po drugim. Zwieracze są dwa jeden na wejściu drugi trochę dalej. Dlatego trzeba głęboko penetrować, rozluźnić, aż dupka będzie gotowa. My używamy żelu do usg jest najlepszy. I potem jego k***s wchodzi we mnie gładko. Na koniec zawsze wpycha mi dłoń i tak trwamy długo, potem pobudza łechtaczkę, a on wali mnie dłonią w środku. Da się wepchnąć do łokcia spokojnie. I jednocześnie drugą w cipkę. Wtedy czuję się zaspokojona całkowicie, te jego dłonie we mnie. To jest najlepsze. Lepsze niż sam stosunek.

Gość gość
uprawiam seks analny a żadnej durnej lewatywy nie robię

Gość gość
Duchu Cafe przyjdź Duchu Cafe przyjdź Duchu Cafe przyjdź Duchu Cafe przyjdź Niech Duszek zagości, niech Desznik zagości, Niech miłość zagości w Was, niech miłość zagości w Was.