Kindżelika 0 Napisano Sierpień 13, 2015 Hej. Ostatnio przeżyłam swój pierwszy raz z chłopakiem. Dopiero po kilku godzinach zauważyłam krew, oraz... coś białego, taki pieniący się płyn... Czy to nie była czasami sperma? Boje się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kindżelika 0 Napisano Sierpień 13, 2015 Co prawda tego pieniącego się było troszeczke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kindżelika 0 Napisano Sierpień 13, 2015 i bolał mnie po tym troche brzuch, czy to coś znaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kindżelika 0 Napisano Sierpień 13, 2015 Jak tak żadna nie odpowiada to tylko bardziej się boję ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 Zostałaś przebita i teraz jesteś prawdziwą kobietą.Teraz mozesz dawać do oporu.O tym powinna powiedzieć ci babcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 A w jaki sposób się zabezpieczaliście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach