Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studio Urody Zuzanna Słupsk OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym znać Waszą opinie na temat tego miejsca. Jestem zainteresowana przedłużenie rzęs i masażami. Proszę o szczerość;)

Gość gość
Fajny salon. Ja odwiedzam go raczej rzadko, ale jestem zadowolona. Ja chodzę głównie na manicure i pedicure, który mogę szczerze polecić ;)

Gość gość
No Pani Monika robi świetny manicure. Też jestem z niego zadowolona. Uważam, że jakość świadczonych usług jest naprawdę wysoka, w porównaniu do innych salonów w mieście.

Gość gość
Mi robiła żele na naturalnej płytce i powiem wam dziewczyny, że dawno nie miałam tak czadowych pazurków. Odrost już powoli się odsłania! :)

Gość gość
Ktoś wie może ile kosztuje przedłużanie rzęs w tym salonie ?

Gość gość
Lubię to miejsce, bo jako jedyni w Słupsku nie mają wygórowanych cen i zawsze można liczyć na fachowe doradztwo ze strony obsługi.

Gość gość
No w Słupsku nie ma lepszego salonu kosmetycznego z taką obsługę. Uwielbiam to miejsce, uwielbiam u nich się relaksować. P.S Dobrą kawkę robią ;)

Gość gość
nie znam tego studia, gdzie on się znajduje?

Gość gość
Słupsk ul. Wileńska 37/1 pozdrówki

Gość gość
profesjonalna obsługa, indywidualne podejście do klienta, wspaniała atmosfera i przede wszystkim skuteczne zabiegi kosmetyczne

Gość gość
mnie bardzo przekonują ceny w tym studiu urody , jak również to, że personel jest dobrze zorganizowany i przyjmuje klientów na czas

Gość gość
Nie mam zastrzeżeń - dla mnie to jedyny salon kosmetyczny w Słupsku, który zasługuje na najwyższą ocenę polecam!

Gość gość
polecam laser, byłam na razie na usunięciu wąsika i w chwili obecnej skóra gładziutka, bez włoska :)

Gość gość
ten laser nic a nic nie boli ? czy jest jakieś odczucie? czy skóra może być bezpieczna podczas zabiegu? i ile się tu płaci za ten zabieg?

Gość gość
zabieg jest delikatnie odczuwający, trudno powiedzieć, czy to jest ból, raczej takie przenikające ciepło, w końcu to laser; ) no ja za usuwanie wąsika - pierwszy zabieg zapłaciłam 100 zl, więc pytanie czy to jest dla ciebie dużo czy nie ;) a sam zabieg jest całkowicie bezpieczny!

Gość gość
każdy odczuwa ból inaczej, ale zapewniam cię, że w tym salonie zadbają by nic cię nie bolało :) ja tym razem planuję wydepilować plecy, musze się przygotować na wakacje!, hehe:) fajnie, że zabiegi wykonywane za pomocą IPL nie mają skutków ubocznych i nie wymagają rezygnacji z normalnego trybu życia po wykonanym zabiegu, polecam

Gość gość
polecam peeling kawitacyjny, byłam właśnie na tym zabiegu w tym salonie Usuwanie zanieczyszczeń oraz martwych komórek przebiega bezpiecznie,jest to zabieg w pełni bezpieczny dla naszej skóry, nie ma żadnych skutków ubocznych, a pierwsze efekty można zobaczyć już po pierwszy zabiegu jestem mile zaskoczona i już nie mogę doczekać sie następnego razu!!!

Gość gość
hej, czy ktoś z was był na żelazku przeciwzmarszczkowym? jaki efekty? czy jesteście zadowolone z efektów? czy były one spektakularne? ja walczę już jakiś czas z oznakami starzenia, ale nic nie pomaga ..;/ już załamuję ręce o tym salonie słyszałam dobre opinie, ale nic nie słyszałam o żelazku przeciwzmarszczkowym proszę o info

Gość gość
no ja jestem zadowolona z żelazka;) trochę śmiesznie to brzmi, ale kiedy się z niego skorzysta, to jest się szczęśliwym :) zabiegi nie są bolesne, mogłabym powiedzieć że wręcz przeciwnie :) z efektów jestem mega zadowolona żaden zabieg nie był tak skuteczny jak żelazko poprawa napięcia skóry i jej wygładzenie

Gość gość
dość kameralny salonik, ale bardzo przytulny i nowoczesny co do jakości nie mam żadnych zastrzeżeń, moim zdaniem salon zasługuje na najwyższą ocenę z uwagi na nowoczesny, dobry sprzęt, na przyjemną obsługę dziewczyny wiedzą jak zadbać o swojego klienta, jak się o niego zatroszczyć,widać, że są pozytywnie nastawione do swojej pracy w pełni zaangażowane można im zaufać

Gość gość
Nie polecam. Byłam na makijażu, weszłam jako kobieta rasy białej a wyszłam jako murzynka. Wyglądałam bardzo nienaturalnie! Podkład bardzo źle dobrany. Po wszystkim w domu musiałam zmyć makijaż i zrobić go na nowo. Żenada...

Gość gość
a za to ja z makijaży jestem bardzo zadowolona, przygotowywały mnie pani na ślub makijaż nie rozpłynął mi się mimo wysokiej temparatury rzęsy były ładnie podkreślone nie miałam na sobie tony podkładu a mimo to wyglądałam bajecznie!

Gość gość
polecam, jeszcze nikt w Słupsku mnie tak pozytywnie nie zaskoczył na ślubie wyglądałam przepięknie makijaż wykonany delikatnie, ale bardzo elegancko i błyskotliwie przetrwał cały wieczór nie musiałam nic poprawiać ;) dziękuję bardzo za idealne przygotowanie do tej jakże ważne uroczystości

Gość gość
powiem tak- ceny naprawdę w porządku wolę przyjechać do Słupska do Studio Zuzanna, niż włóczyć się po wielce wspaniałych salonach gdańskich, gdzie takiej jakosci jak tu nie spotkam ceny ok, jakość super, do tego klimat.. warto!

Gość gość
witam, czy ktoś wie ile kosztuje tu manicure hybrydowy ?

Gość gość
dawno nie byłam w tym salonie i też chciałabym wiedzieć jaka jest cena za manicure hybrydowy:)

Gość gość
za manicure hybrydowy płaci się aktualnie 60 zl ;) więc cena standardowa ;)

Gość gość
uważam, że robią tu piękne makijaże okolicznościowe byłam tu przed studniówką i uważam, że rewelacyjnie wykonali make up! jako jedyna nie musiałam go poprawiać w czasie imprezy! :D

Gość gość
zgadzam się :) makeup robią naprawdę profesjonalnie pani która wykonuje makijaż ma zmysł artystyczny i zna nowoczesne techniki wykonywania makijażu

Gość gość
w jakiej cenie wykonują makijaż?