Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje obiektywnych opinii!

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że dużo ludzi pisze tu o swoich problemach, ale potrzebuje jak najwięcej obiektywnych opinii/porady czy wyrażenia własnego zdania. Rozstałam się z chłopakiem, z którym byłam 2 lata. Oboje popełniliśmy błąd. Chce do niego wrócić a on nie wie czego chce. Najgorsze w tym wszystkim że rozmawiamy ze sobą codziennie, nawet się spotykaliśmy, ale nie wiem jak długo to jeszcze wytrzymam bo boli mnie to, bo nie wiem na czym stoje. A nie potrafie po prostu odpuścić. A on szuka rozwiązania z tej sytuacji, kazałam mu odizolować się ode mnie, ale chce utrzymywać ze mną kontakt i nie wie co robić.

Gość gość
Powinnaś urwać kontakt i się zdystansować. On nadal darzy Cie uczuciem i dochodzi do tego przywiązanie, dlatego nie chce urywać kontaktu. Natomiast mimo tego, co mówi, powinnaś obstać przy swoim i kontaktu nie utrzymywać. Będzie miał czas zatęsknić za Tobą, przemyśleć temat i być może dojdzie do wniosku, że chce wrócić. Licz się jednak też z tym, że już nie będzie chciał powrotu.

2 lata to już przywiązanie, też kiedyś miałem trudność z taką sytuacją co zrobić ja spróbowałem jeszcze raz nie wyszło , ale też nie żałuje niczego

Gość gość
To ty chcesz do niego wrócić, czy jednak chcesz urwać kontakt, bo też chyba jesteś niezdecydowana podobnie jak on? Albo chce się z kimś być i się tę osobę kocha, albo nie... krótka piłka.