Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge byc w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Miesiac temu przestalam brać tabletki antykoncepcyjne.. liczac wg cyklu 28 dniowego wczoraj powinnam dostac okres, kilka dni przed mialam bole podbrzusza i bylam opuchnieta z nagromadzenia sie wody w organizmie tak jak zazwyczaj przed okresem, ale okresu brak. Dolegliwosci przedmiesiaczkowe ustaly. Wczoraj i dzisiaj zrobilam testy i oba negatywne. Nie wiem co myslec. Ktos mial podobnie?

Gość gość
Możesz być, ale równie dobrze może to efekt odstawienia anty.

Gość gość
Jesteś, na 150 %

Gość gość
17:24 wyczuwam ironie. Akurat chcialabym byc w ciazy, po to wlasnie odstawilam pigulki.

Gość gość
Kolejny dzien i dalej nic, ale znowu mnie pobolewa podbrzusze .

Gość gość
i co , wiadomo cos/?

Gość gość
Moja droga, po odstawieniu tabletek u wielu kobiet okres nie występuje w terminie. Przeważnie cykle sie wydłużają, ale oczywiście to nie jest regułą. Poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test jeśli okres się nie pojawi lub wykonaj test z krwi BETA hcg ;)

Gość gość
Po odstawieniu tabletek cykl może się rozregulować. Przynajmniej ja tak miałam. By móc sobie jako tako rozpoznać fazy cyklu kupiłam Afrodytę na ślinę. Całe szczęscie pomogła :) Cykl miałam nieregularny przez ok 4 miesiące.

Gość gość
Też mogę polecić Afrodytę. Używam jej od jakiegoś czasu i jak dla mnie jest rewelacyjna.

Gość gość
A można ją stosować kiedy ma się nieregularne cykle? Już mam dosyć kupowania testów jednorazowych.

Gość gość
,,Miesiac temu przestalam brać tabletki antykoncepcyjne.." i w tym zdaniu masz odp- okres moze pojawic sie do 3 miesiecy od odstawienia

Gość gość
po odstawieniu cykle mogą być nieregularne. Zacznij obserwować fazy swojego cyklu, to bardzo przydatne, lepiej poznasz swój organizm. pomocna moze się okazać np Afrodyta, to tester dni płodnych na ślinę.