Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy krok ze str. kobiety

Polecane posty

Gość gość
I z jaka propozycja mialaby wyjsc dziewczyna jako pierwsza, zeby nie wyjsc na desperatke???

Gość gość
Z jakąkolwiek, jeśli dla niej to desperacja to znaczy że ma problem sama ze sobą

Gość gość
a dlaczego facet nie robi 1 kroku?

Gość gość
Bo chce zobaczyć czy jej zależy :p

Gość gość
U mnie bylo tak, ze on zrobil pierwszy krok wykazujac zainteresowanie, to dalo sie odczuc, a ja bylam tak zaskoczona, ze zwrocil na mnie uwage, ze tego nie odwzajemnilam :( teraz wiem, ze to bylo najglupsze co moglam zrobic, nie wiem jaj to teraz odkrecic, jak????

Gość gość
gość dziś ja kiedyś tak potraktowałam gościa, tzn. byłam dla niego niemiła odmawiając, ale zrobiłam tak tylko dlatego, że chciał mnie zaprosic, chociaż dobrze wiedział, że jestem zajęta, bo wszyscy pracowaliśmy w tej samej firmie. Gdyby inny facet mnie zaprosił i nie wiedział, że jestem zajęta, to by dostał odmowę "z uśmiechem" ,ale w tym wypadku po prostu byłam wściekła, że ma taki tupet.

Gość gość
gość dziś a możesz przybliżyc "jak on wykazał zainteresowanie" i jak "Ty nie odwzajemniłaś" ? czy on Cię zaprosił wprost, czy tylko robił aluzje, żę możeby kiedyś coś ? Były jakieś konkrety ?

Gość gość
Nie bylo konkretow, tylko moze kiedys cos... ale to z pewnoscia byla proba wybadania czy tez jestem zainteresowana a ja na to nic... oprocz tego wiele niebanalnych komplementow

Gość gość
no a widujecie się i jak często ? Może zacznij sie kręcic koło niego, uśmiechnij się czasem, poproś o drobną pomoc etc. Nie musisz startowac z tekstami do niego, on musi wyczuc, że go lubisz i że nie przejdzie traumy, gdy się odważy zaprosic :)

Gość gość
O pomoc juz poprosilam, pomaga mi... robie wszystko zeby bylo widac, ze nie jest mi obojetny... ake niedlugo juz go nie bede widywac i nie wiem jak to rozkrecic, bo potem juz wogole kontaktu nie bedzie .....

Gość gość
a dawno temu wykazał to pierwotne zainteresowanie ? czy masz wrażenie, że podobasz mu się ?

Gość gość
Mysle, ze dalej...ale wydaje mi sie, ze brak mojej reakcji na potencjalne spotkanie sprawil,.ze nie podejmuje zadnego kroku