Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy krok ze str. kobiety

Polecane posty

Gość gość

Czy odwazylybyscie sie na pierwszy krok? Jak to zrobic? Nie odwzajemnilam zainteresowania z jego strony a teraz uzmyslowilam sobie, ze mi na nim zalezy

Gość gość
masz z nim kontakt?

Gość gość
Od czasu do czasu, ale juz teraz raczej nie bedziemy sie widziec, wiec pozostanie kontakt tel. Tylko:(

Gość gość
Probowalabym

Gość gość
a możesz przybliżyc, jak przejawiało się to zainteresowanie z jego strony i jak je zignorowałaś ? Czy np. on prosił Cię o spotkanie, a Ty mu odmówiłaś ? x Czy to jest ktoś z Twojej okolicy ? Możecie się w miarę łątwo spotkac ? Ja bym spróbowała podejśc niezobowiązująco np. poprosic o poradę / pomoc w jakiejś sprawie. nie dzwonic zaraz , żeby powiedziec , "o jak mi na Tobie zależy" albo "chodź do kina, bo fajny film grają". Przypomnij sobie, czym się zajmuje ten człowiek lub w czym jest dobry i wymyśl pretekst do spotkania na tym polu np. jeżeli pracuje w budowlance to zawsze można prosic o radę / rozmowę w sprawie remontu itd. Nie musi byc to pomoc dla Ciebie ale np . dla dobrej kumpeli. Wtedy będzie 5 min. dla Ciebie, żeby rozegrac mecz dalej, po kobiecemu. Nie wyjeżdżaj z propozycjami spotkania prywatnego w tej sytuacji na razie :)

Gość gość
Wow, To w ogóle możliwe żeby kobieta zrobiła pierwszy krok? Do mnie żadna nigdy nie startowała, a ja nieśmiały jestem więc też nigdy nikogo nie zaczepiłem...

Gość czekam na ciebie skarbie
chciałbym być podrywany przez kobiete, niestety to tylko fantazja w tym durnym kraju, bo baby czekają aż facet je zaczepi i poderwie

Gość gość
Ale ja już próbowałam.A Ty nic bez odzewu:-(

Gość gość
no cóż, nie jest zainteresowany :)

Gość gość
A kiedy próbowałas bo ni przypominiam sobie :)

Gość gość
Napisałam Ci esemesam że się w Tobie kocham.Innym razem powiedziałam Ci że Twój uśmiech zwala mnie z nóg.Jeszcze innym razem napisałam w esie że masz niesamowite oczy.Potem też jeszcze tak zaakcentowałam podanie dłoni ...zebyś wrescie zrozumiał.

Gość gość
Tak jak pisalas poprosilam go o pomoc w pewnej sprawie, zaangazowal sie w pomoc... ale ta pomoc dobiega konca, co zrobic? Usmiech, zainteresowanie co u niego juz bylo.... ciezko to rozwinac. Z jego strony byly komplementy, ale nie takie standardowe, chec zaproszenia, ale to bylo w luznej rozmowie bez konkretow

Gość gość
Niespotykane

Gość gość
Nie odwzajemnilam zainteresowania z jego strony a teraz uzmyslowilam sobie, ze mi na nim zalezy x baby to idiotki, mają szansę nie korzystają, gdy już jest za późno, to wtedy otwierają swoje ślepe oczka. Takie kobiety się olewa, bo szkoda na nie czasu.

Gość gość
Łatwo ocenić, a moze ona jest niesmiala...

Gość gość
Ja kiedyś sama pierwsza napisałam do chłopaka , w sumie koleżanki mnie namawialy, mówiły, że pasujemy do siebie i będzie fajna z nas para, a ze ja jestem nieśmiała i on tez, no ale on mi się podobał to jakoś napisałam do niego na fb ;) później on odpisał i tak się zaczęło ;)

Gość gość
A jak zagadalas?

Gość gość
gość dziś nie można do tego tak podchodzic. Kobieta potrzebuje więcej czasu. Facet czasem zaczepia dla sportu, po prostu próbuje, próbuje, próbuje - tam gdzie uważa, że ma szansę i ochotę, nie oznacza to , że to jego jedyna miłośc, patrzy, gdzie ryby biorą i tyle. A kobieta musi się przekonac, zaufac, nie każda idzie zaraz na randkę po pierwszej propozycji. Poznaje lepiej człowieka, obserwuje, zauważa zalety i chciałaby, ale czasem jest już właśnie za późno, bo facet wyjedzie i nawet nie ma jak mu dac do zrozumienia, żę tamtą propozycję rozważyłam na "tak". Moim zdaniem, mężczyźna , któremu ZALEŻY nie popuści tak łatwo i będzie ponawiał próby, znając naturę kobiecą. Ale musi byc to mężczyzna dojrzały i wiedziec, że u kobiety "NIE" czasen ozbacza "TAK", innym razem "POCZEKAJ", albo "SPRÓBUJ PÓŹNIEJ". Do tego trzeba dojrzałości Panowie no i oczywiście musicie kochac tę kobietę, bo nie spodziewam się, żę będziecie uderzac ciągle pod ten sam adres, jeżęli Wam nie zależy. Ryba nie wzięła, idziecie do innego stawu. Tak więc, drogie PAnie, jeżeli mężczyzna nie próbuje, w wyniku Waszej odmowy, nic straconego - po prostu mu nie zależy. Nie chciałybyście byc z kimś, komu zależy mniej niż Wam, prawda ?

Gość gość
Facet czasem zaczepia dla sportu, po prostu próbuje, próbuje, próbuje x Dla sportu to zaczepia *****cz, dla normalnego faceta, a tym bardziej nieśmiałego, to jak lot na księżyc, zbiera się na odwagę, pokonuje lęk i zagaduje, a laska go olewa, choć również jej zależy... to nielogiczne po prostu.

Gość gość
To ja z godziny 16.52 ;) to było już dawno temu wiec dokładnie nie pamiętam ale napisałam do niego po balu przebierańców w stylu lat 60-tych coś jak, że fajne miał przebranie itp ;) na imprezie żadne z nas nie miało odwagi podejść ;)

Gość gość
gość dziś to nie facet tak zagaduje tylko pewnie chopiec - to rozumiem. Mężczyzna dojrzały zna mechanizmy jakie rządzą kobietami i nie zrazi się po 1 odmowie, O ILE MU ZALEŻY. A co to w ogóle znaczy "laska go olewa" ? Możesz podac przykład, bo przypadek różny od przypadku. Czasem kobiety same nie wiedzą czego chcą, też się boją i tak reagują.

Gość gość
23.26 zgadzam sie w zupelnosci.. kobieta potrzebiuje czasu..moze nie wszystkie,ale tak jest.

Gość gość
A jak myslicie jak dlugo facet jest zainteresowany kobieta, ktora mu sie podoba?czy moze calkowicie stracic zainteresowanie, czy zawsze 'cos'zostaje?

Gość gość
ja kiedys zrobilam pierwszy krok ale nic z tego nie wyszlo.

Gość gość
moze stracic zainteresowanie jak pozna inna.

Gość gość
A co to w ogóle znaczy "laska go olewa" x Olewa to znaczy zbywa w sposób obojętny, kategoryczny, lub czasem nawet w dość niemiły. Co innego jak dziewczyna odmówi z uśmiechem, ale w sposób który dla faceta nie jest jednoznaczny, wtedy może i będzie się starał dalej. Poza tym skoro facet wam się też podoba, to po co odmawiać, już lepiej powiedzieć "może innym razem", "muszę się zastanowić", albo przełamać strach i niepewność i dać się zaprosić, przecież to do niczego nie zobowiązuje, krzywda wam się od tego nie stanie.

Gość gość
Mężczyzna dojrzały zna mechanizmy jakie rządzą kobietami x Mechanizmów jakie rządzą kobietami faceci nie znają i nigdy ich nie zrozumieją, to wam się tylko wydaje że my wiemy o co wam chodzi, bo dla was to przecież oczywiste :)

Gość gość
Po co tracić czas na niezainteresowaną kobietę? Z doświadczenia wiem że jak któraś jest Tobą zainteresowana to sama zadzwoni, będzie chciała się spotkać itp. Jeśli musisz o nią "walczyć" na samym początku to znaczy że traktuje cie jako opcje a innym będzie wmawiać że "taka jest natura kobiet"