Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SylwiaaSylwia

Okres nie wypływa na zewnątrz 123

Polecane posty

Gość SylwiaaSylwia

Dzień dobry, ostatnimi czasy pojawił sie u mnie dość ' nietypowy ' jak dla mnie problem, a mianowicie.. ... Mam 19 lat, od niedawna zaczęłam uprawiać seks z moim chłopakiem, nie byłam dziewicą, do zbliżeń miedzy nami dochodzi dość często, codziennie a nawet dwa razy dziennie, ostatnio po stosunku, dostałam ( tak myślałam ) okresu, rano włożyłam tampon, przez cały dzień zero krwi, przestraszyłam sie ponieważ pomyślałam że to plamienie, co mogłoby być oznaką ciąży, stwierdziłam że z testem poczekam troszkę, po dwóch dniach przerwy znów doszło między mną a moim chłopakiem do zbliżenia ( dwa dni nie miałam nawet kropelki okresu) po tym jak wyjął ze mnie członka była na nim krew, na samym końcu, założyłam podpaskę ale przez całą noc znów spokój, rano podczas seksu znów zaczęłam krwawić, znów spokój i wieczorem ta sama sytuacja, krew tak jakby zatrzymuje mi się głęboko w pochwie, robiłam test ciążowy, wyszedł negatywny, nie wiem co to może być, czy któraś z was spotkała się z taką sytuacją ? Do lekarza wybieram się dopiero we wtorek, chce wiedzieć wcześniej co mogłoby mi dolegać i czy powinnam się obawiać, nie jest to na pewno normalna sytuacja, ostatnio podczas wizyty u ginekologa powiedział mi że mam dużo śluzu, przepisał mi tabetki dopochwowe które mają mnie oczyścić , niestety na drugi dzień pojawił się już problem z krwawieniem więc wstrzymuję to. Dziwna sprawą też dla mnie jest że podczas stosunku, w pozycji ' od tyłu ' czuje tak jakby mocny ucisk na o***t, kilka ruchów mojego partnera i nie mogę wytrzymać z bólu... nie wiem co się dzieje :/

Gość SylwiaaSylwia
Przepraszam za dosłowność.

Gość gość
Co to za bzdurrry?

Gość gość
Niestety ale to nie są bzdury.