Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olejkowa

Olejek do twarzy.

Polecane posty

Gość Olejkowa

Witajcie. Polećcie proszę jakiś olejek do twarzy do cery mieszanej. Mam problemy ze skórą przesuszona ale tłusta zarazem... strasznie pozapychane pory i od czasu do czasu zrobi się jakis pryszcz. Ostatnio pomyślałam o jakimś olejku, nigdy nie stosowałam olejkow tylko kremy ale może czas coś zmienić? Mam 25 lat i już pojawiają się pierwsze zmarszczki na czole :P ale nie martwi mnie to jakoś bardzo ale może znacie jakiś olejek który pozwoli zatrzymać młodszą skórę na dłużej drogie panie? Polecicie coś? :)

Gość gość
Miałam podobną cerę do Twojej, w koncu wybrałam się do kosmetolog, którą poleciła mi przyjaciółka. Miałam robione komputerowe badanie skóry i okazało się, że moja cera jest odwodniona, a oprócz tego mam pozatykane pory, bo używam złe kremy i stąd te grudki i krostki trądzikowe. Zmieniłam kosmetyki i skorzystałam z kilku zabiegów, które mi zaproponowano. Teraz moja cera jest zupełnie inna i bezproblemowa, sporadycznie coś wyskoczy przed okresem. Polecam salon Beauty Premium w Poznaniu.

Gość gość
weź idź stąd z tą żałosną reklamą myślisz że ktoś się nabierze na ten badziew?

Gość olejkowa
Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?

Gość gość
ale jakie inne propozycje chcesz mieć? dostałaś linka do strony, gdzie wszystko jest ładnie wytłumaczone i podane na tacy, więcej znajdziesz na Femineusie w dziale o "pielęgnacji biochemicznej", na Laboratorium Urody, na Wizażu (w dziale "Biochemia kosmetyczna" jest cały duuuży wątek o tłustej skórze)

Gość gość
do takiej to chyba morelowy albo arbuzowy, arganowy na noc. zimą awokado. (mówię ze swojego doświadczenia, bo też mam przesuszoną, ale dość tłuszczącą się cerę).

Gość gość
Do cery mieszanej najlepiej sprawdza się olej arganowy. :) Wiem, bo sama stosuję od kilku miesięcy i jest naprawdę super. Wypryski zniknęły, twarz jest nawilżona - cudo. Kupiłam go niedrogo w sklepie http://sklep.profarm.com.pl/ , jestem bardzo zadowolona.

Może spróbuj Argan Bronzera firmy Bielenda, ma w swoim składzie olejek arganowy, a poza tym fajnie brązuje cerę, jest dosyć subtelny w kolorze i nawilża, generalnie nie da się nim zrobić sobie krzywdy.

generalnie bielenda ma teraz szereg serii z oljekami arganowymi, wieć możesz zajsc do drogerii i jak uda Ci się trafić na dobra pania to powinna Ci coś doradzić do twojej cery

Gość gość
Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!! Spamówy od sraaajendy WON!!!

Gość gość Łucja
Ja co prawda jeszcze kosmetyków „na zmarszczki” nie używam, ale używa je mama. Ona podobnie jak ja jest zadowolona pod względem jakości z produktów Biocosmetics-Polska (ja akurat używał ich peelingów)