Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrośnięte brwi u córki

Polecane posty

Gość gość

Córka ma 5 lat, i niestety jej brwi są zrośnięte, tzn. nad nosem ma ciemny meszek i wygląda to bardzo nieładnie. Myślicie, że powinnam coś już z tym zrobić?

Gość gość
Nieladnie ? Tak najlepiej ja wydepiluj cała juz, teraz ! Nie zapomnij o bikini i pachach !

Gość gość
tak, wygląda to nieładnie, a córkeczka jest śliczną dizewczynką. Myślałam bardziej o rozjaśnieniu specjalnym rozjaśniaczem do włosków na twarzy, nie o depilacji, bo na nią jest za mała.

Gość gość
Teraz to może jeszcze nie, ale jak pójdzie do podstawówki to zaczną ją nazywać monobrew

Gość gość
dokładnie o to się martwię. jest dziewczynką i na pewno będzie chciała ładnie wyglądać. Wgl wydaje mi się, że będzie miałą problem z owłosieniem. Mój mąż ma czarne bardzo mocne włosy.

Gość gość
to straszne, ona wygląda jak bohater książek o wampirach...

Gość gość
wgl? jesteś u mnie spalona za używanie takich skrótów :O bllee

Gość gość
A co to źle wyrwać 5 latce pare włosów? Jeśli wygląda nieestetycznie to to popraw.

Gość gość
Zrśnit brw crk

Gość gość
crk m zrśnt brw i wgl s tm n przjmj - kto rozszyfruje?

Gość gość
Moja tez miala i wyrywalam. Teraz ma 11 lat wyrywa juz sama

Gość gość
moze laserowo?wez corke do kosmetyczki, ona cos poradzi.wyrywanie boli ale fakt ze takie brwi paskudnie wygladaja.sama sobie wyrywam, ale zaczelam jako nastolatka

Gość gość
Córka jest chyba za mała na laser, ale oczywiście w przyszości jak tylko zacznie jej to przeszkadzać, to taki zabieg wykonamy. Na razie spróbuję z rozjaśnianiem. Nie bardzo chciałabym jej wyrywać czy woskować te włoski.

Gość gość
Okropienstwo. Przecież to się rzuca w oczy i jeszcze dziewczynka.dopiero teraz coś z tym robisz? Szczerze współczuję.w okresie dojrzewania będzie mała małpka

Gość gość
gość 16.53 "Córka ma zrośnięte brwi, w ogóle się tym nie przejmuj

Gość gość
Wiesz co nie będzie małą małpką, ale dorastającą dziewczynką. Jak tylko problem się nasili to zrobimy laser. Nie z takimi problemami można sobie poradzić. Są o wiele poważniejsze rzeczy niż nadmierna owłosienie, z którym w dzisiejszych czasach można bez problemu walczyć. Na razie jest mała, ale już chciałabym coś zrobić w tym kierunku, żeby nie zdążyła nabawić się kompleksów.

Gość gość
jest dobry rozjaśniacz do włosów na twarzy sally hansen Mojej 10letniej córce nie zrastają się brwi, ale ma takie krzaczory jak mapet. Ma bardzo delikatną, drobną twarz i bardzo nie pasują jej te brwi, wygląda to trochę jakby była wiecznie naburmuszona, a że często jest to już żal patrzeć wtedy. Nic do tej pory nie robiłam jej z tymi brwiami, ale ostatnio sama poprosiła i nadmiar wydepilowałam. Buzia nabrała łagodniejszego i milszego wyrazu. Efekt taki, że wszyscy teraz odnoszą się do niej jak do wesołej, a nie obrażonej dziewczyny i jej przez to też humor bardziej dopisuje.

Gość gość
gosc 22.12, podasz linka do tego rozjasniacza?i gdzie go kupic?

Gość gość
daj spokoj z rozjasniaczami:o jeszcze jej cos do oka wleci albo uczulenia dostanie

Gość Leonid Breżniew
Zrośnięte brwi radzę polubić. Są fantastyczne i bardzo sexy.

Gość gość
Zmień córce imie na Frida!

Gość gość
Właśnie myślałam o fridzie jak to czytałam :D ale baby maja problemy, właśnie rozjaśnianiem czy wyrywaniem tych włosków narobia dzieciom kompleksów, bo mając dopiero parę lat już będą myslaly, że coś z nimi nie tak. Masakra. Salma Hayek wyglądała nadzwyczaj pieknie jako Frida, a sama Frida uznawała swoje brwi za wielki atut

Gość gość
Moja córka też tak miała. A jako nastolatka zaczęła sama dbać o brwi i depilować. Teraz ma piękne, regularne brwi (starannie je depiluje). Nie rob nic. To jeszcze dziecko. Na wszystko przyjdzie czas.

Gość gość
Ja bym przykleiła plasterek do depilacji twarzy na środek i finito. To chwilka tylko a spokój na miesiąc a u takiego dziecka może i na więcej. Nie pytalabym nikogo o zdanie na forum.

Gość gość
Nie słuchaj tych debilnych moherowych, zaniedbanych bab.Takie coś to wielki problem.Z niej na pewno się śmieją.Pomysl o niej a nie opieraj się na opinii debilek z netu dla których wygląd ma zerowe znaczenie i twoje dziecko też nic dla nich nie znaczy, a wyglad ma niestety duże znaczenie.Wśród dzieci, które są okrutne ma bardzo duże znaczenie i choćby jeden z drugim moher się pieklil to tak jest ,było, będzie. Jako dziecko miałam wąsik.Mam trochę żal do mamy że mi nie pomogła.Kazdy się że mnie śmiał, każdy.Gdy z kimś gadałam pierwsze co patrzył na usta. Dopiero w 8klasie zaczęłam wyrywać to pęsetą, mama mi nie pomogła, bo jak te wstretne baby stąd uważała i uważa, że wygląd to nic istotnego.Takie niby drobne przeżycia odbiło się nieśmiałością, wielkim kompleksem.Jestem już dorosła, pokonałam to, ale dbam o siebie bardzo, ba- kupiłam sobie laser i usuwam owłosienie, jestem gładka, taka naleciałość z tego co miałam w dzieciństwie... Moja córka średnia ma niestety meszek na plecach. Kupiłam ten laser i usuwamy tym włosy.Skonczylo się drwienie, wytykanie.Nigdy nie pozwolę żeby córki przez drobną skazę, którą łatwo usunąć, były okrutnie traktowane przez otoczenie tak jak ja kiedyś. Ja nawet pamiętam sytuację gdy miałam właśnie te 6,7 lat...Taka wręcz trauma, bądź pewna, że twoja córka też tak będzie mieć jak nie pomożesz jej. Pomóż swojemu dziecku, kto ma to zrobić jak nie ty??Innym, w tym babskim z jakiegoś głupiemu forum to obojętne, rozumiesz? Wystarczy zgolić, nakładka z lasera do twarzy , to prawie bezbolesne.3strzaly i nie rośnie nic.W tych czasach są naprawdę genialne rozwiazania