Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie piersi by wam wystarczyły?

Polecane posty

Gość gość
Kiedy uczucie w związku nieco osłabnie to właśnie m.in. dobry seks cementuje ten związek x Każdy nawet najlepszy seks z czasem i tak się znudzi, to samo jest z urodą, dlatego seksem związku nie da się uratować.

Gość gość
Gość z 10:56 No nie wiem właśnie. Mi się wydaje, że facet chojnie obdarzony wybierze laske albo z dużym albo z małym. Bo w końcu jest męski i ma prawo wybierać. Ale w większości wybierze z dużym. A ten mizernie obdarzony, nie będzie miał nic do gadania bo dla większości będzie słaby więc wybierze tak samo mizernie obdarzoną laskę. Ale też słyszałam o przeprowadzanych badaniach, że dziewczyne z dużym biustem wybiorą faceci o seksistowskich poglądach.

Gość gość
nie, strasznie małe wole takie, których nie trzeba z lupą szukać.

Gość gość
gość dziś , jesteś w wielkim błedzie, mało wiesz o życiu. Udany seks nie jeden związek trzyma przy zyciu.

Gość gość
Kuźwa wy jesteście nieźle porąbani, nie dziwię się że dziś związki są tak krótkie skoro wybieracie partnera na podstawie wielkości przyrodzenia, lub piersi. Społeczeństwo jest coraz głupsze, jeszcze trochę i powstanie sklep gdzie ci samotni będą stać na półkach całkiem nadzy, a "klient" będzie wybierał sobie towar (w sumie to już coś takiego powstało i nazywa się portalami randkowymi), na co komu uczucia, szacunek, poczucie godności, najważniejsze aby miał wielkiego penisa i ogromne cyce. Może za jakiś czas będziecie mieć tę możliwość, że pójdziecie sobie do laboratorium i tam będzie można złożyć zamówienie... chcę blondynkę, 170cm wzrostu, piersi ma mieć takie, tyłek taki, charakter taki, ma lubić to i tamto i ma wykonywać każdy rozkaz. Ja się wcale nie dziwię że większość tu przebywających to ludzie samotni lub w nieszczęśliwych związkach.

Gość gość
jesteś w wielkim błedzie, mało wiesz o życiu. Udany seks nie jeden związek trzyma przy zyciu x No i właśnie w tym sęk, TRZYMA, ale długo sam seks nie potrzyma, bo wystarczy że któraś ze stron zakocha się w kimś innym i będzie miała w d***e ten cały super seks i odejdzie.

Gość gość
gość dziś , niepotrzebnie się bulwersujesz. Niestety takie jest życie. Sam chciałem być ponad tym i jako wielbiciel dużych biustów pokochałem prawie płaską dziewczynę. Na początku było super, nawet zaakceptowałem ten brak biustu, ale z czasem jest coraz gorzej, nie mam chęci na seks, marzę o kobiecych kształtach. Natury nie da się oszukać i fizyczność partnera musi pasować.

Gość gość
Jeśli dla ciebie biust miał aż takie znacznie, a mimo to wybrałeś dziewczynę z małym biustem, to chyba jasne że z tobą jest coś nie tak! Jesteś nielogiczny i postępujesz głupio, albo po prostu nie miałeś wyjścia i wziąłeś co wpadło w ręce unieszczęśliwiając siebie i tę biedną dziewczyną, która nie ma o tym zielonego pojęcia i traci z tobą czas.

Gość gość
Gość z 12:10 Ja nie dobieram sobie faceta pod względem wielkości przyrodzenia, dla mnie to bez znaczenia. Ważne jedynie by nie miał poniżej 12 cm, bo to kaplica. Ale macie takie kompleksy jak macie 12-13 cm... A wam to wolno pod względem cycków dobierać? Kobiety takie nie są...

Gość gość
To nie takie proste. Nie chciałem odrzucać pięknej i mądrej kobiety przez jej mały biust. Skąd mogłem wiedzieć, że z czasem będzie mi to przeszkadzać ? Wierzyłem, że zagłuszę naturę i reszta zalet przesłoni ten mały biust.

Gość gość
I tak jest coś z Tobą nie tak, trzeba wybierać laske wg swojego ideału. Bo nawet jak się zakochasz to i tak Ci prędzej czy później przechodzi. Wiem to z własnego doświadczenia.

Gość gość
Teraz to wiem, ale wcześniej niestety łudziłem się, że będzie inaczej. Miałem dobre intencje, chciałem wybiec ponad fizyczność.