Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

status zwiazku na fejsie

Polecane posty

Gość gość

mam 25 lat... z moim facetem jestem od 5 miesiecy. zaproponowalam raz zmiane statusu, na co on odpowiedzial nie, co nie ukrywam, troche zabolalo. wiem, ze to troche dziecinne, ale chcialabym sie nim pochwalic i oczekiwalam od niego tego samego. tymczasem on chce zostawic wszystko w tajemnicy, co napawa mnie lekiem... dla mnie wyglada to tak, ze chce zostawic sobie wolna droge i nie sploszyc innych zainteresowanych... co myslicie...?

Gość gość
Powiem ci tyle: jesteś dziecinna. Ja też mam 25 lat i uważam że chwalenie się związkiem na facebooku jest dla debili. Też jestem kobietą ale nigdy nie chciałam mieć ustawionego statusu związku. To co jest między mną a moim facetem to nasza intymność a innym wara od tego.

Gość gość
Tak tak, dla debili... Co ci do tego gościu, że ktoś sobie ustawia na fejsie, że ma partnera? Co w tym złego? Dla debili to jest wrzucanie setek zdjęć z toną makijażu, wypinając cycki w "przypadkiem" rozpiętej koszulce. Oznaczenie, że jest się z kimś razem na fejsie to rzecz zupełnie normalna i naturalna, jeśli 2 osoby mają fejsa i nie mają nic do ukrycia. A jak jest ze zdjęciami autorko, też ci nie pozwala wstawiać waszych wspólnych i go na nich oznaczać? Jeśli tak,to masz problem. A jeśli zdjęcia i inne wasze wspólne aktywności nie robią mu problemu, to chyba po prostu zmienianie danych na fejsie nie jest dla niego jakąś bardzo istotną sprawą.

Gość gość
Jeśli ludzie są w zwiazku to po co udawać ze są wolni .to tak jak byc zona a mówić ze sie jest panna ,w jakims celu to służy.taki ktoś nie jest godny zaufania,rozejrzyj sie za kims innym,on predzej czy później wywinie jakiś świński numer a ty będziesz żałowała ze byłaś naiwna.