Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maelwinkaaa

boję się troche pierwszego razu :(

Polecane posty

Gość maelwinkaaa

jutro przyjeżdża do mnie chłopak i mamy zamiar się kochać pierwszy raz. jesteśmy już ze sobą prawie rok, ja mam 18 lat, a on 19. on nie jest prawiczkiem ale ja jestem dziewicą. wiem że to ten odpowiedni, nigdy przy nikim sie tak nie czułam i chcę z nim to zrobić. czasem jak się całujemy czy dotykamy to już nie mogę wytrzymać tylko zawsze jest ten lekki strach i niepewność. boję się najbardziej bólu, ale też ciąży bo czytałam pare razy że ktoś wpadł mimo że dziewczyna brała tabletki i używali kondomów. no i boję się też że nie będę wiedziała jak się zachować, że się upokorzę, że będe kłodą w łóżku i jemu nie będzie ze mną dobrze. na pwno by mi o tym nie powiedział bo za bardzo mnie szanuje ale ja chcę żeby mu bylo dobrze :) trochę sie strejsuję jutrem, doradźcie co robić... ale z drugiej strony się ciesze i nie mogę doczekać :)

Gość gość
Facetowi zawsze jest dobrze, nie martw się :)

pierwszy raz.. ahh no dla dziewczyny musi być wyjątkowy, bo przecież pierwszy pocałunek, pierwszy chłopak i pierwszy seks pamięta się najbardziej. Pozwól że wyrażę swoją opinię na ten temat - zatem pierwszy raz.. to nie jest nic przyjemnego, nie słyszałam jeszcze żeby którejkolwiek było przyjemnie za pierwszym razem, facet na pewno nie będzie oczekiwał że będzie miał jak w raju bo to on powinien Cię poprowadzić szczególnie dlatego że on już to robił a ty jesteś w tym jak ślepy kret i do tego będziesz się wiła z bólu.. osobiście uważam że lepiej mieć to po prostu z głowy.. bo nie pierwszy raz ma być wyjątkowy (wg mnie) tylko wszystkie kolejne..

Gość gość
Nic sie nie bój.Trafi w dziurę i wszystko będzie ok. Twarde cyce i mokra dziura to normalka.

Gość prawik26
martwisz się że za pierwszym razem będziesz kłodą albo mu nie dogodzisz daj spokój to pierwszy raz więc nie można niczego oczekiwać ani oceniać, ważne żeby było przyjemnie i na spokojnie żebyście mieli czas i komfort że nikt nie przeszkodzi

Gość gość
Jak masz doświadczonego,to tylko wykonuj jego polecenia i sprawnie działaj nózkami.