Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

już wstałam

Polecane posty

Gość gość

Już wstałam,właśnie piję kawę potem kąpiel kąpiel nie dlatego że jestem brudna,chcę zmyć z siebie ten niesmak,brzydzę się siebie ,unikam lustra by nie patrzeć na ten żałosny widok ,jest mi po prostu wstyd, moje samopoczucie to dowód na to jaka jestem słaba i uzależniona od siebie samej, już dawno obiecałam sobie że będę silniejsza,jednak moja seksualność jest wciąż górą, a może samotne kobiety są rozgrzeszane z masturbacji?Przecież to takie naturalne,samotna ,zdrowa kobieta? A wy? czy wy też jesteście na drugi dzień zniesmaczone z tego powodu?

Gość gość
Chciałbym abyś była moją sąsiadką. Mógłbym Cię wyręczaś we wszystkich świnstewkach jakie przyszły by Ci do głowy. Mniam:-)

Gość gość
Ty wcale nie rozumiesz kobiet ani tematu.

Gość gość
Tak już mam,chyba jestem za bardzo wrażliwa i delikatna,ale to wraca ,za każdym razem, co jakiś czas jak choroba alkoholowa.

a ja dopiero będę się kładła spać. haha serio wstydzisz się masturbacji? ja to myślałam, że jakiś gangbang w nocy był, a Ty tu z podstawówki... dzieci nie powinny pić kawy!

Gość gość
Po prostu nie jestem taka wyrachowana i nie jestem podlotkiem,mam pewien bagaż doświadczeń życiowych

Gość gość
Po prostu nie jestem taka wyrachowana i nie jestem podlotkiem,mam pewien bagaż doświadczeń życiowych x mmartha trolluje :D

Gość gość
mmartha ty jesteś zbyt dupowata na trollowanie :D

Gość gość
Ale że taka świętojebliwa jejmośc jak mmartha ma problem z masturbacją, to nigdy bym nie pomyslał.

Gość gość
Świętojebliwe tak mają.