Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goś56898546

portal randkowy Polish hearts

Polecane posty

Gość goś56898546

Nie polecam dużo fałszywych wiadomości do momentu wykupienia premium, vip czyli jakiegoś abonamentu . Na dodatek sami pobierają kasę z banku !!!!!!!!! jeśli raz wcześniej zapłaciliśmy co mnie najbardziej zdziwiło ale tak jest w regulaminie heh

Gość alka67
To prawda - NIE POLECAM!!! Opłaciłam mój profil przekazem pocztowym ,żeby uniknąć tej właśnie samowoli portalu , w pobieraniu sobie pieniędzy z konta . Portal ma jednak inny sposób na oszukiwanie klientów ! Otóż .....po kilku dniach samowolnie usunęli mój profil i przysłali mi maila , że" ktoś się włamał na mój profil i złamał regulamin, pisząc sporą ilość wiadomości do mężczyzn o niewłaściwej treści " ! Profil został usunięty ....kasa zniknęła !!! Na moją interwencje i prośbę o dowody na taką sytuację , dostałam kolejny bzdurny mail - " w trosce o bezpieczeństwo ........bla bla bla Twój profil został usunięty " ! I tak za każdym razem , żadnych dowodów , żadnej negocjacji , rozmowy - NIC :) Jak dla mnie to po prostu okradanie ludzi i powinna się tym zająć policja !!! Ja właśnie w środę składam doniesienie o przestępstwie i nie chodzi mi już nawet o te 203zł. , ale o sam fakt ....dla przykładu i do informacji innych ludzi , których mogą oszukać tak jak mnie !!!

Gość gość
Osobiście nie polecam, dużo fałszywych kont. Po za tym nie którzy (pierre666)- wiek 31 lat, czy choćby (Karolll82)- wiek 35 lat, to mają dziewczyny, lub jak się okazało zony, a siedzą na portalu udając singli- hahahaha :)))))))))) Wygląda na to, że to nie portal dla singli lecz dla osób szukających przygód. Samotna dziewczyna nie ma szans znaleźć tam chłopaka. Uważajcie na te konta dziewczyny- nie dajcie się oszukać..

Gość gość
Na luj płacicie za jakieś żałosne portale randkowe

Gość gość
Nie polecam panowie szukają rozrywki pisemnej strata czasu są nieuczciwi to chyba tworzą cyrk portalowy. Zdjęcia stare wszystko to ściema.