Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieprzyć Ikarów

szukam kogoś kto potrafi latać

Polecane posty

Gość Pieprzyć Ikarów

Po 30 latach mojego życia w końcu dowiedziałem się kim jestem i czego chcę. Chce z kimś latać. Szukam kogoś kto tak jak ja potrafi kochać bez opamiętania, potrafi skupić całe życie na tej osobie i wzbijać sie każdym uniesieniem, kto sie nie boi, kto może odrzucić zasady, rozsadek, zostawić wszystko i uciec w nieznane. Mam żonę ale w domu jestem jak w więzieniu, klatce, umieram tu powoli, tracę radość, pióra. Wczoraj chciałem to zostawić dla kogoś kogo pokochałem ale mnie zdradziła bo kazała mi wracać do żony i spróbować. Zabiła mnie, podstępem ściągnęła na ziemię i kazała wrócić do klatki. Tak wysoko z nią latałem ale gdy chciałem skoczyć z nią ze skały, kazała wracać. Już nie mogę, chcę mieć kogoś kto już nigdy nie wróci ze mną na ziemię, z kim życie będzie ciągłą przygodą. Tak, pewnie to stan maniakalny ale go uwielbiam bo tylko wtedy żyje, a tylko wtedy będę szczęśliwy gdy będę mógł żyć z kimś podobnym.

Gość gość
To cie żonka usidliła.Męka psychiczna jest najgorszą karą.

Gość gość
dlaczego chcesz wine za rozwalenie twojego malzenstwa zrzucic na jakas kobiete? nie odpowiada ci rodzina? wez za to odpowiedzialnosc od poczatku do konca i sie rozwiedz a potem szukaj szczescia. poza tym to co ty nazywasz zyciem przygoda zaklada doprawianie rogow?

Gość Pieprzyć Ikarów
Masz rację gościu, nie ma co doprawiać rogów. Nie chciałem ale tak wyszło bo zakochałem się nie szukając tego. A teraz juz wiem ze muszę odejść od żony. Szukam właśnie mieszkania na wynajem.

Gość gość
swietnie. wez poprawke na to ze euforyczny stan zakochania mija po paru latach...ciekawe ile kobiet oblecisz zanim to do ciebie dotrze

Gość gość
Kolejny oszołom w apogeum andropauzy.

Gość gość
Nie żenić się i zmieniać co kilka lat :-)

Gość Pieprzyć Ikarów
Jeśli znajdę kogoś podobnego do mnie to nie muszę nic zmieniać. Chyba ze nie ma takich kobiet. Mam chorobę, nie to nie choroba to dar, a więc mam dar maniakalno-depresyjny ale bez depresji. Tak więc jestem maniakiem i potrzebuję maniaczki :) z taką mógłbym latać do końca życia. Nie będzie ono długie ale intensywne. Jest tu ktoś taki?

Gość gość
a masz helikopter?

Gość gość
jesteś za słaby psychicznie na latanie ratowanie swojej d**y zostaw innym