Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gregory1001

Podniecenie u Dermatologa

Polecane posty

Gość gregory1001

ale miałem przejścia w czwartek u dermatologa ! mam 36 lat, swędziało mnie za napletkiem juz od miesiąca, w końcu zdecydowałem się pójść do dermatologa. Przyjęła mnie starsza babka, koło 50-tki, ale całkiem zgrabna. Najpierw wypytała się o ostatnie kontakty - powiedziałem szczerze że nie miałem do czynienia z kobietą juz ponad rok, kazała mi podejść do niej, opuścić majtki i ściągnąć napletek, miałem już wtedy spory wzwód, ale że byłem suchy to nie mogłem odsłonić go dobrze, Pani Doktor czekała najpierw cierpliwie, a potem polała go oliwką, i wtedy poszło, długo go oglądała, musiałem go także podnieść żeby mogła obejrzeć wędzidełko, musnęła mnie tak dłonią w rekawiczce i wtedy stało się !! Popuściłem ! ledwo dałem radę odwrócić się i nadstawić dłoń żeby nie zachlapać Pani Doktor. Ależ spiekłem raka ! Wydukałem Przepraszam, a Ona podała mi chusteczki żebym wytarł i powiedziała z uśmieszkiem że to normalne jak mężczyzna długo nie miał do czynienia z Kobietą .Ale chciała go jeszcze obejrzeć jak jest miękki, ledwo go dotknęła rękoma w rękawiczkach i ściagnęła (SAMA) napletek,(ma wprawę skubana) znowu zaczął mi stawać ! Na dodatek sama go przetarła jeszcze chusteczką !! Jako że regularnie się tam depiluję, spytała czy to teraz taka moda ?!! Jak już podciagnąłem spodnie, to zaczęła wypytywać ile razy tygodniowo się onanizuję, w jaki sposób się podniecam, i czy bardzo gwałtownie to robię !!Normalnie szok !! Odpowiedziałem że lubię się dotykać bardzo delikatnie, przy wędzidełku zwłaszcza, i oglądam w internecie kobiety takie bardziej dojrzałe ! Teraz ona się zaczerwieniła, spuściła wzrok i przepisała jakieś mydła do przemywania i umówiła się na wizytę za 2 tygodnie !! Najlepsze że w poczekalni czekały na wizytę same kobiety i 2 laski a przez drzwi słychać prawie wszystko !! Też się dziwnie patrzyły na mnie jak wychodziłem z gabinetu ! Juz nie mogę się doczekać jak to będzie wyglądało !!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować