Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czas relaksu, relaksu, relaksu to czas :)

Polecane posty

Gość gość

Kiedy świat wielki hałasem mnie nuży  A w barze ulica - ten sam nudny tłum  Mój packard mnie niesie do celu podróży  U boku dziewczyna mych snów  Czeka tam na nas bungalow mój mały  Ukryty dyskretnie wśród skalistych gór  Tu księżyc wschodzi jak nad Alabamą  Wystarczy przekręcić klucz  Tlidy tlidy tlidy di  Tlidy tlidy tlidy di  Czas relaksu, relaksu, relaksu to czas  Tlidy tlidy...  Kiedy zmęczeni po długiej podróży  W ramiona padniemy znów sobie bez tchu  Wtedy pomyślę, że świat choć tak duży  Najbardziej smakuje mi tu  Wniosę bagaże i zaraz po chwili  W fotelu bujanym opadnę bez sił  Głowę pochylę nad szklanką martini  A ona zaśpiewa mi  Tlidy tlidy tlidy di  Tlidy tlidy tlidy di  Czas relaksu, relaksu, relaksu to czas  Tlidy tlidy...  Teraz gdy w ciszy letniego poranka  Ptaki mnie budzą piosenką bez słów  Gdy w oknie tańczy na wietrze firanka  Jak "Kocham" powiedzieć mu  Oddałbym chyba pieniądze i sławę  Zapomniał, że życie gdzieś toczy swój rytm  Oddałbym chętnie i świat niemal cały  Gdy ona tak śpiewa mi ... włóż mi, włóż mi, włóż miii

Gość gość
Kuba ❤️ Andrzej ❤️ ŁUKASZ ❤️