Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łucja20

Czy to możliwe, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Łucja20

Witam wszystkich mam bardzo ważne pytanie, od ktorego zależy całe moje życie Mam 17 lat, jestem dziewicą, razem z moim chłopakiem zostaliśmy sami w domu na weekend, zwykle jestem bardzo ostrożna co do takich spraw, to był jedyny raz, kiedy się zapomnieliśmy. On masturbowal się chwilami z moją i spuścił mi się na twarz, jego sperme dotykałam palcami itd. Od razu po tej sytuacji poszlam się umyć w lazience, również ręce i wygrałam ręcznikiem. Kilka minut później chciał żebym ja to zrobiła sama, a on popatrzy. Zapomnialam co mialam jeszcze niedawno na swoich dłoniach! Ale nie wkladalam palców do środka, pocieralam tylko to wejście i lexhtaczke. Proszę pomóżcie, bo chyba straciłam rozum, czy to możliwe, że zaszłam w ciążę po czymś takim? Dodam, że ostatnią miesiączkę mialam jakieś 3 tygodnie temu i używalismy żelu, bo byłam jakoś bardziej sucha niż zwykle gdy sama to robię. Blagam pomocy, nie wiem czy lecieć do apteki po "tabletke dzień po", bo trochę boję się takiej chemii, im dłużej o niej czytam tym bardziej slabo mi się robi :(

Gość Łucja20
Mialo być, On masturbowal się chwilami z pomocą moich ust* przepraszam za błąd

Gość gość
Boże, dobrze ze nie mam córki. Jakbym wiedziała ze w wieku 17 lat chłopak spuszcza jej sie na twarz, to bym chyba zeszła z tego świata..