Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klawy77

Kto kogo dzisiaj zdradzil?

Polecane posty

Gość CzwarteImperium
Ja zdradziłam firmę Algida na rzecz Zielonej Budki przy lizaniu loda.

Gość gość
Imperium lizałaś loda z Zielonej Budki?Jakoś wolę lody z firmy Algida.Śmietanko-Truskawkowe w pudełku są najlepsze.Ewentualnie czekoladowe. Bakalie odpadają :-D

Gość CzwarteImperium
Dziewczyny szukające kochanków już dawno klawo się bawią w doktora. 😴 Co do lodów- tradycjonalistka jestem. Tylko lody na patyku.

Jest tez dobra wiadomosc, zawiaza sie nowe znajomosci i pewnie dzieci przybedzie.

Gość gość
Nie tyle związków robitych co nie planowanych ciąż.;-)Już tu ktoś kiedyś pisał= Żona jest od dzieci , gotowania i sprzątania.Kochanka od realizowania fajtazji seksualnych.Może za bardzo nie będę zagłębiała się w ten temat :-DBo mam swoje zdanie i może przy nim zostanę .

CzwarteImperium dziś Tylko lody na patyku. X Osobiscie wole w wafelku, zlizac do konca i nic nie zmarnowac:P A co robisz z patyczkiem?

Gość CzwarteImperium
Nie ma ciąż jak spluniesz przez lewe ramie, założysz pocerowaną skarpetkę, a potem ona zrobi płukanie octem. 😴

Gość CzwarteImperium
Patyczek trzymam jeszcze w zębach. Jakieś...piętnaście minut. 😠

To moze powinienem zapytac kto kogo zdradzil teraz na weekend, ale mysle, ze dzisiejszy wieczor jest dobrym czasem na podsumowanie co sie wydarzylo ostatniej nocy albo ostatnich 2 dni;D

Gość gość
Obawiam się, że Imperium po zjedzenia loda zabawia się w panią doktor.Nakłada biały kitelek , bierze patyczek do ręki i sprawdza gardełko.Czy nie boli i czy zaczerwienione. Na koncu wskazuje zalecenia.Wypisuje receptę :-P:-D Jak donoszą stare babcine spoosby. Zimny lód jest najlepszy na ból gardła :)

CzwarteImperium dziś Patyczek trzymam jeszcze w zębach. Jakieś...piętnaście minut. zly.gif X Moze moglbym byc tym patyczkiem:P Mam nadzieje, ze mocno nie gryziesz:D

Gość CzwarteImperium
Ale jak posypiesz pępek solą Smof to pieprzyć można do woli. Nie pamiętasz? :P Czasami udaję pracownika prosektorium... Niestety mam też szczękościsk. Ryzyk fizyk...

Czyli nalezalo by pilnowac swej kobiety i pytac czy jej niczego nie brakuje:D

Gość gość
Jak nic nie rodzi się spontanicznie?Najlepsze akcje sa na spontanie.Brunetos nie próbowałaś? No jakoś nie wierzę :-P

Mi tez nie chce sie wierzyc, ze zdrada jest planowana, ludzie lubia ryzykowac i podnosic adrenaline:D

Gość CzwarteImperium
Andrenalina...proponuję więc zbiorowy skok na bungee. :P

Mialem na mysli ze wszystko rodzi sie pierw gdzies w glebi naszego umyslu a potem spontanicznie moze sie włączyć :)