Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natkaaaaa

Nasze staniczki

Polecane posty

Gość Natkaaaaa

Pierwszy raz zdarzyło mi się takie coś... Wyprałam stanik ręcznie tak jak wszystkie inne. A jednak porobiły się na nim zagięcia wygląda to nieco jak rozstępy... Stanik jest usztywniany pianka . Miałam go na sobie tylko raz.. Dodam jeszcze że to nie jest chiński bubel... Czy da się coś z tym zrobic był dość drogi nie chciala bym go wyrzucać. Pomóżcie ;(

Gość gość
a jakiej firmy stanik?

Gość Natkaaaaa
Lejaby

Gość gość
o kurde, to faktycznie :( serio, tak się zmechacił???

Gość Natkaaaaa
On się nie zmechacił. Pianka się znieksztalcila na wzór progów. Myślam że to wina wyciskania z niego wody ale dwóm innym stanika nic nie jest... Próbowałam go męczyć mając nadzieję że pianka wrócić do stanu pierwotnego... Ale nic z tego. Są jakieś inne sposoby

Gość gość
Masz paragon? Zgłoś reklamację, coś takiego nie powinno mieć miejsca. Mam kilka piankowych modeli (Ewa Michalak dwa różne, Freya Deco, Charnos, OnlyHer, Affinitas) i z żadnym z nich się nigdy nic takiego nei stało, a piorę nieraz i w pralce na programie do bielizny.

Gość Natkaaaaa
Paragon mam... Jednak wolała bym go sobie zostawić. Bo jest bardzo ładny. chyba że nie da się na prawdę nic zrobić to nie będę miała wyjścia ;(

Gość gość
Mi się jeszcze nic nie stało z bielizną a piorę w pralce bo jestem po prostu leniwa xd Triumph esprit viania polecam :) http://www.ekubas.pl/index.php

Hmm dziwne bo też mam staniki między innymi tej firmy i piorę w pralce w koszyczku do biustonoszy i nic się nie dzieje. Ja bym zgłosiła reklamację.

Gość gość
olej stanik pokaz cycki;-)

Kremowe i beżowe staniki są zdecydowanie w Twoim kolorze? Koniecznie musisz odwiedzić sklep CoZaCena! Kliknij w link www.cozacena.pl , obejrzyj dokładnie asortyment sklepu, wybierz model i zamów. Wszystko w niskich cenach!