Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiaa

jak długo szukaliście nowego partnera ?

Polecane posty

Gość posiaa

jak długo szukaliście nowego partnera od czasu zakończenia poprzedniego związku ... no i gdzie się w końcu udało go spotkać ?

Gość gość
Po 5 latach od poprzedniego związku . Nie szukalam ,poznaliśmy się przez internet na pewnym czacie glosowym .Pisaliśmy najpierw ,i tak od słowa do słowa , później widzieliśmy się na skype 5 lat znajomości tylko przez internet. A później się dopiero spotkaliśmy i jesteśmy ze sobą 8 miesięcy z tym że dzieli nas spora odległość .

Gość gość
ja szukam już 150 lat. Szukam na Wenus, bo podobno stamtąd pochodzą kobiety. Kurcze, czy robię coś źle.? Wiem, jestem jeszcze młody i krótko szukam...

Gość gość
a po co szukac? żeby być tak jak wszyscy w jakimś związku? a nie możecie zyć po swojemu? same?

ja szukam od 2 lat chyba, oczywiście mówimy tu o związkach bo kilka razy próbowałem coś już złożyć ale nie wyszło, a od ostatnie próby minęło jakieś 2 miesiące, gdzie poznaje, chyba nie mam jednego miejsca, ale siedząc w domu ciężko będzie, przez internet nigdy nie poznałem nie próbowałem nawet

Gość monc1
sama nie wiem ile można szukać ... ja już ponad pół roku :(

Gość gość
Szukać to można towaru w sklepie, a nie miłości. Miłość przychodzi sama.

Gość gość
podoba mi sie facet ale nie jest dla mnie.

Gość gaga01
ponad rok :( w realu cięzko bo już coraz bardziej zamknięte towarzystwo, to juz nie czas studiów, na portalach cięzko bo ludzie są różni, czasem tak dziwni :( porażka :(