Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki smak tortu?

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam sie nad: 1.orzechowe blaty+ krem budyniowy 2.ciemny biszkopt+ krem z esencją czarnej kawy i alkocholu 3.jasny biszkopt nasączony ponczen ananasowym+ krem budyniowy z kawałkami ananasa. KTÓRY BYŚCIE NAJCHĘTNIEJ SPRÓBOWAŁY?

Gość gość
to na slub? nie wiem czy budym to dobry pomysl. najlepiej sie sprawdzaja orzechowe z masa albo wisniowe

Gość gość
tak, na wesele. takie proponują w cukierni

Gość gość
wszystkie są niezaciekawe ;/

Gość gość
Wszystkie do du/py.T en perwszy nie każdy lubi orzecy i to za mocny smak na tort weselny, krem budyniowy też cieżki, jak walną na margarynie do do porzygania będzie. Drugi za ciemny no i po co jeszcze kawa z alko w torcie? Dobre na imieniny jak ktoś lubi takie smaki. Ten ostatni owocony, ale ananas sztucznie smakuje, jest lato, sezon na wszelkie owoce to po co wyskakiwać z ananasem z puszki? Olałabym taką cukiernię i szukała dalej.

Gość gość
Beznadziejny zestaw, a nie ma klasycznego jasnego tortu weselnego z lekkim kremem śmietankowy, czymś owocowym do przedładania?

to zależy, czy zapraszacie też dzieci - wtedy ten z alkoholem odpada raczej. Wybrałabym coś lekkiego, i na pewno bez nasączania ciasta/biszkoptu. Dobrze zrobione ciasto nie jest suche, więc tego nie potrzebuje.

Gość gość
no a tort czarny las? albo jest jeszcze bita smietana z warstwą frużeliny ale zwykła bita śmietana, owoce i biszkopt są ok?

Gość gość
ja bym wybrala nasaczony,a nie ma w tej cukierni degustacji ciast i tortow?

Gość gość
Są osoby uczulone na orzechy. Na czekoladę niektóre dzieci też źle reagują. Poczytajcie sobie w internecie o alergii na czekoladę. Na wesele śmietanowy (najwyżej skwaśnieje, ale salmonelli nie ma) ewentualnie z wiśniami, czy innymi owocami. No i ładny taki biały, z kolorowymi akcentami.

Gość gość
na mleko tez sa niektorzy uczuleni

Gość gość
degustacje są tylko raz w roku i to na początku. może rzeczywiście muszę poszukać innej cukierni chociaż ta jest 60 lat na rynku więc chyba wiedzą co sprzedają. a wy z jakimi smakami sie spotykaliście ciekawymi, bo tam też jest opcja własnego skomponowania tortu ale, że nie mam nic ulubionego i sie na tym nie znam to chciałam gotowca ale moge zmienić.

Gość zobacz to
Chcecie darmowe, mrożące krew w żyłach, szokujące, autentyczne (to dokumentalne) i wartościowe filmiki na youtube? Wpiszcie sobie Piotr glas, przede wszystkim polecam „demony seksu”, gwarantuję szok z potężnym przesłaniem !!!!

Gość gość
Dla mnie tylko tort bezowy z kremem śmietankowym - to był strzał w dziesiątkę :) Sama najchętniej zjadłabym ten orzechowy, ale u mnie w rodzinie kilka osób było uczulonych. Tort kawowy z alkoholem odpada, gdy są dzieci. Z Twoich propozycji chyba najlepszy jest ten trzeci. Albo (opcja droższa) zamówić kilka pięter, każde o innym smaku.

Gość gość
wazne zeby to byla naturalna smietana a nie cos sojowego