Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej nieudany prezant na chrzciny

Polecane posty

Gość gość

czyli dobrymi chęciami piekło wybrukowano. proszę wpisywać przykłady.

Gość gość
najgorszy dla kogo? dla niemowlaka czy dla pazernej mamuśki, która wybierając chrzestnych liczyła na profity? niech zgadnę - ty pewnie jesteś taką mamuśka :O:O:O:O

Gość gość
rany, ale z was sztywniacy, temat na luzie, a już lecą oskarżenia, po prostu nie udany prezent, jak wiatrówka dla niemowlaka:D

Gość typazernaosobo
Najbardziej nieudanym pomysłem jest bycie rodzicem chrzestnym Twojego potomstwa.

Gość lubię jablka
Akurat wiatrówka to dobry prezent. Będzie starszy, postrzela to tarczy, puszek. A inne bzdety - na cholerę to wszystko dzieciom, wisi im to kolo nosa, a kasę rodzice wydadzą.

Gość gość
nieudany prezent to taki, z którego niezadowolony jest obdarowany a nie pazerna matka :O:O

Gość gość
tylko po czym poznać, że wiecznie zaryczany i zasmarkany osesek jest zadowolony:P

Gość gość
Chrzestna mojej corki dala jej na prezent zaproszenie na sesje dla niwmowlaka. Uatalonym juz terminem na nastepny tysIen. Bylam zla bo qolalabym zeby dala biblie bo powinna zapytac czy chcemy taka sesje. Mi sie to wcale nie posobalo mala poprEbierana w koeonki kqiatki zmeczona... Tragedia

Gość gość
jakas gigantyczna zabawka dla kogos z malym mieszkaniem, typu 2 razy wiskszy pluszak niz dziecko

Gość gość
Mój siostrzeniec dostal srebną łyżeczkę i srebny smoczek. Dla mnie to jabardziej nietrafione prezenty.

Gość gość
Srebrny medalik sczerniał synek nie będzie miał okazji go teraz założyć

Gość gość
srebrny medalik, lyzeczka, smoczek sa uwazam b stosowne na te okazje - male i symboliczne i moga byc pamiatka. Mozesz napisac , jaki prezent byś chciala? PS srebro sie b latwo czysci( znajdz sposoby w necie)

Gość banankac
karuzela na łóżeczko to było ok, ale grawer na łyżeczce ... ;/ no nie. Polecam na avans.pl poszukać prezentów na różne okazje ja sie do nich przekonałam