Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pomocy mam problem

Drzwi balkonowe

Polecane posty

Pomocy!! Moje drzwi balkonowe sie zaciely, mozna je uchylic ale nie da sie ich otworzyc , zamknac tez sie nie da nie wiem co mam zrobic wyglada na to ze zacielo sie cos na dole poniewaz gorne nawiasy sie otwieraja tak samo te po srodku ... nie wiem czy ktos zrozumie ta tresc ... ale prosze o pomoc

Gość gość
Dostarczeniem stolarki PCV, aluminiowej oraz drewnianej zajmuje się firma www.geomont.pl Która m.in. posiada w swojej ofercie okna, drzwi balkonowe, witryny, przeszklenia stałe, oraz stolarkę aluminiową. Może kogoś to zainteresuje w temacie.

Gość gość
Niedawno skończyłem budowę domu jednorodzinnego. Mam okna i drzwi od OknoPlus. Kompletowałem przez panią Danutę z warszawskiego Protecta. Dostałem nawet rabat przy nieco większym zamówieniu. Polecam szczególnie okna, nie tylko ze względu na wzornictwo, ale również na parametry energooszczędne. Nawet człowiek, który mi montował okna mówił, że bardzo dobrze wybrałem ;)

Gość Aneta

Czy zna ktoś firmę Gerda i orientuje się czy mają też drzwi balkonowe? Moja dawna sąsiadka, pamiętam, że brała od nich kiedyś drzwi do mieszkania, jestem ciekawa czy mają też balkonowe.