Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galka anonimka

Jestem ekshibicjonistką?

Polecane posty

Gość galka anonimka

Byłam na plaży i gdy się już zbierałyśmy ja i koleżanka poszłyśmy w zarośla przebrać się. Ona podczas zdejmowania majtek była okręcona w ręcznik, ja nic nie miałam. Wiedziałam, że mnie widzi i świadomość tego podniecała mnie. Jestem nienormalna?

Gość gość
Gdybyś się przed wszystkimi pokazała... to może... Wybacz ale przed jedną koleżanką to niewiele miałaś do podniecania się.

Gość gość
Tylko na podstawie tego jednego incydentu przypuszczasz że jesteś ekshibicjonistką? Były jakieś inne razy?

Gość galka anonimka
Myślę, że to raczej ja sama podnieciłam się świadomością, że ktoś widzi mnie całkiem nagą. Gdy odwiesiłam kostium kąpielowy na krzaczku to specjalnie wycierałam się długo i wszędzie, by jak najdłużej mogła mnie widzieć. Podniecało mnie gdy ona tak zerkała. Starała się zachowywać naturalnie ale widziałam po minie, jak zaskoczył ją widok, że ja się cała rozbieram ;)

Gość gość
No a teraz, po tym co było..masz ciągoty żeby znowu komuś się pokazać? Ile masz lat?

Gość gość
jak jesteś ekshibicjonistką to prześlij fotki:) gosc1545@wp.pl czekam:)

Gość galka anonimka
@ gość dziś No a teraz, po tym co było..masz ciągoty żeby znowu komuś się pokazać? Ile masz lat? x Mam ciątotki bo w myślach podczas masturbacji to ja się rozebrałam przed wszystkimi na plaży. Nie było w tych myślach seksu tylko któryś koleżanka dla kawału schowała mi ubrania i ręcznik i ja musiałam biegać naga po plaży szukając czegokolwiek do okrycia. Bardzo szybko doszłam. Chyba chciałabym przeżyć coś takiego naprawdę. Bardzo mnie to kręci. Nie twierdzę, ze od razu przed wszystkimi ale myślę, że gdzieś na ognisku chłopaki dla kawału mogliby ściągnąć ze mnie ubrania. Ja oczywiście piszczałabym i krzyczała, że nie chcę ale w głębi ci.pki byłabym chyba cała morka ;)

Gość gość
Nie napisałaś mi ile masz lat? A zdarza Ci sięprowokowac takie sytuacje gdzies na mieście? Np. w autobusie, pociągu, przymierzalni???

Gość gość
Jestem facetem i mam pewne doświadczenia z kobietą, która była (jest) ekshibicjonistką. Chcesz o tym popisać to możemy ale na poczcie. Na ogólnym nie mogę podawać takich szczegółów które by ją mogły zidentyfikować. kusocinski@op.pl

Gość galka anonimka
Mam 17 lat. Kiedyś w przymierzalni chciałam założyć spodnie na siebie takie ciasne ala biodrówki i okazało się, że wchodzą. Nagle przyszła mi do głowy głupia myśl, by zdjąć majtki to będę chudsza. Wiedziałam, że to idiotyzm ale jak zdjęłam to bardzo mnie podnieciła ta sytuacja. Słyszałam obce głosy zza firany i chyba jakaś część mnie chciała, by ktoś zajrzał sprawdzić czy zajęte.

Gość gość
Przecież to normalne, wielu ludzi czuje podniecenie gdy ktoś ogląda ich nago, a już zwłaszcza kobiety, wy lubicie epatować nagim ciałem, dlatego chętnie dajecie sobie robić nagie zdjęcia, same je sobie robicie i chętnie się nimi chwalicie.

Gość gość
Nie dajcie się nabrać, te tematy (co jakiś czas pojawia się podobny) zakłada zbok - facet, którego to podnieca. Nie piszcie z nim.

Gość gość
Całkiem niedawno pisałeś jako dziewczyna, która przebiera się przy współlokatorce :P

Gość gość
nawet nie zmienia sformułowań

Gość gość
ZDEMASKOWANY :classic_cool:

Gość gość
ale odkrycie od dawna wiadomo że same stare zboki tu siedza

Gość galka anonimka
Zdemaskowany bym byl gdyby ktos napisal - PROWOKATOR ;)

Gość gość
i kogo to k***a obchodzi? jesteś szmatą to sie szmać