Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeczka18

Czy moge juz cos podejrzewac?

Polecane posty

Gość myszeczka18

witam, 5sierpnia kochalam sie z chlopakiem-skonczyl we mnie (na trzy dni przed planowanym okresem) okres jednak spoznial mi sie 2/3 dni, nastepnie kochalismy sie 14sierpnia,tego dnia rowniez skonczyl we mnie. od tamtej pory pobolewa mnie brzuch, czasami kluly mnie jajniki. na zmiane raz lewy raz prawy i codziennie przed snem strasznie mnie mdli, jestem praktycznie non stop ospala. Zastanawiam sie jednak czy nie wkrecam sama sobie ze moze to juz ciaza ? Jak myslicie czy za tydzien moge juz zrobic test ? Z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość gość
A ten okres miałaś czy nie? Jak długie masz cykle i czy regularne?

Gość gość
napisz kiedy minął ci okres i kiedy się zaczął

Gość myszeczka18
Nie mam regularnych. Okres zaczal mi sie 7sierpnia a zakonczyl 11

Gość gość
Ale od ilu dni do ilu przeważnie twoje cykle mają? Chodzi mi o cały cykl a nie o długość krwawienia. Skoro okres miałaś 5 sierpnia to o jakiej ciąży mowa?

Gość gość
bardzo prawdopodobne że zaszłaś w ciążę, jednak test najwiarygodniejszy będzie z porannego moczu w dniu spodziewanej miesiączki, ale skoro ty masz nieregularne to zrób test tego dnia kiedy miałaś najdłuższy cykl, czyli jak najdłuższy trwał 34dni to zrób test 35 no chyba, że okres Ci się pojawi

Gość gość
sorki -skoro okres miałaś 7 sierpnia

Gość myszeczka18
Dodam jeszcze ze mam wzdecia. Moje cykle sa rozne od 24dni do 31. Nigdy nie dostalam okresu w danym dniu tak jak obliczylam ze powinnam.dostac.

Gość gość
z pewnością zaszłaś, zrób test 32dnia

Gość myszeczka18
Slyszalam ze dziewczyny byly w ciazy a mialy jeszcze okres przez miesiac lub wiecej. Wiec stad ten watek. :)

Gość myszeczka18
Swoja droga... macie jakies sposoby na te mdlosci i lekkie zawroty?

Gość gość
Moim zdaniem o wiele za wcześnie na mdłości, nawet gdybyś była w ciąży.

Gość gość
jakim cudem miałabyś być w ciąży, jak jesteś w okresie okołoowulacyjnym? a nawet gdybyś zaszła w ciążę 14, to sorry, ale na wzdęcia i mdłości to zdecydowanie za wcześnie

Gość gość
Gdybyś nawet zaszła 5.08 to o jakich objawach można mówić po niespełna 2 tyg. ? Poza tym okres był taki sam jak zawsze czy nie?

Gość Myszeczka18
W sumie to mozna powiedziec ze byl o wiele lzejszy niz zazwyczaj. Moje drogie slyszalam ze dziewczyny zachodza w ciaze i miewaja normalne miesiaczki nie czesto sie to zdarza ale jednak. Moja kolezanka.zaszla w ciaze w czasie miesiaczki wiec wszystko jest mozliwe. Dzieki :)

Gość gość
żeby zajść w ciążę, to trzeba mieć owulację i tyle w tym temacie

Gość gość
Tak to wiadome, ale gdybyś zaszła w ciążę 5.08 to znaczy że to była owulacja a krwawienie nie było okresem a raczej plamieniem okołoowoulacyjnym. Na pewno nie była to też implantacja. Okresu w ciazy nie ma -tylko krwawienie mylnie brane za okres. Jeśli uważasz że to nie był okres to zrób pod koniec tygodnia test ciązowy.

Gość gość
Jeżeli ta 18 przy niku to wiek ( a poziom twoich postów i wiedzy na to wskazuje) to współczuję facetowi (którego chyba chcesz wrobić w dzieciaka) i temu biednemu dziecku, które może się pojawić. PS. Jeżeli miesiączkę miałaś 7.08 to nie możesz być w ciąży. Zastanów się nad tym co chcesz zrobić bo dziecko to wspólna i dojrzała decyzja a nie kaprys małolatki.

Gość gość
Wkręcasz sobie objawy. 🖐️

Gość gość
Twoja ciąża jest tak samo prawdziwa jak to, że Kopernik byłą kobietą... Ja mam cykle 30-33 dniowe. Od około 27 dnia cyklu mąż zawsze we mnie kończy i nigdy w ciążę od tego nie zaszłam. Przedostatni okres miałam lekki i trwał 1 dzień, kolejny był już normalny... Też miałam sobie ciąże wkręcać? Czasami tak bywa, że okres jest słaby, albo bardzo obfity.

Gość gość
Ty chcesz zajść w ciąże czy nie chcesz, bo sie pogubiłam. Jeśli nie to dlaczego pozwalasz kończyć facetowi w tobie??

Gość myszeczka18
Zadalam pytanie i oczekiwalam na normalne odpowiedzi a nie na ocenianie mnie czy chce wrobic mojego faceta w dziecko czy tez nie. Obydwoje chcielibysmy miec dzidziusia wiec dlaczego mialabym.go wrabiac? Zreszta dziekuje za normalne,pomocne odpowiedzi. Tak myslalam ze sama.doszukuje sie w sobie objawow bo juz nie moge sie doczekac az to nastapi. I wybacz ale numerek przy nicku to nie moj wiek. :)

Gość gość
Mdlosci zaczynaja sie po ok 5 tyg

Gość myszeczka18
Hemoroidy dyndają mi się między nogami :)