Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy to już przegięcie?

Polecane posty

Gość gość

Hej, postaram się w skrócie: od ponad roku jestem szczęśliwa mężatką. Mój mąż jest pracowity, opiekuńczy, wykonuje większość obowiązków w domu, robi zakupy, zaprasza mnie do kina. Problem w tym, że w każdy czwartek zaprasza do domu bandę swoich kolesi. Początkowo mu nie broniłam ale teraz mam już dość. Pomijając fakt ze niszczą nasze nowe meble ( sofa oblana piwskiem, potargana nowa firanka, rozbity szklany wazon od mojej mamy) to nie da się tu nie wspomnieć o obsikanym sedesie, wystawionych kumplach, którzy wchodzą do mojej sypialni, głośnym śmiechu, sprosnych zartach, filmach erotycznych czy papierosach ( jestem w 6 msc):( rozmawiałam o tym z Kubą ale on nie chce słyszeć o wychodzeniu w inne miejsca i grozi, że jak tak to tylko sex cluby. Co ja mam robić?

Gość gość
śmierdzi prowo na kilometr

Gość gość
nasraj na łożko

Gość gość
Wsyp im wszystkim pigulki g****u do pica jak odleca wysmaruj d**y wazelia

Gość gość
No to rozwiedz się jak ci mąż nie pasuje.

Gość gość
Tak, widzę, że męska solidarność przejawia się nawet u prawika ale będąc żoną i przyszła matka mam już dość patrzenia jak kolesie mojego męża rozwalaja nasze małżeństwo! Proszę o pomoc kobiety bo przez facetów zaraz zostane tu ukamienowana!

Gość gość
chciałaś mieszkać z chłopem to teraz masz, wcześniej się z nimi nie spotykał, nie przychodzili do niego, kolejna tępa idiotka