malami91 0 Napisano Sierpień 17, 2015 Witam, wraz z mężem postanowiliśmy że chcemy mieć drugie dziecko. 1,5 roku brałam tabletki antykoncepcyjne. Teraz skończylam ostatnie opakowanie . W jakim czasie mogę spodziewać się zajścia w ciąże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2015 A skąd my to mamy wiedzieć kiedy zajdziesz co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2015 Skąd wiadomo jak się będziesz bzykać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malami91 0 Napisano Sierpień 17, 2015 chodzi mi o prawdopodobieństwo. Ale jak kotś taki nie kumaty jak wy to proszę się nie udzielać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2015 To nie matematyka aby wyliczyć wszystko dokładnie. Zbyt wiele jest zmiennych. Zdrowa para współżyjąca w dni płodne bez zabezpieczeń ma 25% szans na zajście w ciążę. Ale należy pamiętać że wiele z ciąż kończy się na tak wczesnym etapie, że kobieta nawet nie wie że była w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2015 A zastanawiałaś sie nad tym żeby odczekać jakiś czas i oczyścić organizm po antykoncepcji? Polecane jest pół roku przed zajściem w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2015 Prawdopodobieństwo? Pół na pół, albo jestes albo nie. Nie trzeba być wybitnie kumatym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2015 Starajcie się celować w owulację. Bardzo łatwo ją wyznaczysz testerem na ślinę np Afrodytą. Bardzo dobre są też zele ułatwiające zapłodnienie np conceive plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2015 A ta afrodyta sprawdzi się również jeśli ma się nieregularne cykle? Gdzie można ją kupić i ile kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach