Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem za nudna by miec chlopaka

Polecane posty

Gość gość

nikt mnie nie chce :(

Gość gość
Pewnie masz dopiero 18 lat. Zdefiniuj nudna bo nie wierze , że tylko w łóżku leżysz musisz mieć jakieś zainteresowania.

Gość gość
nie mam zadnych zainteresowan, chlopaki nudza sie w moim towarzystwie i szybko ida do innych

Gość gość
To może znajdź jakies? Co robisz w wolnym czasie?

Gość gość
Masz przecież jakąś pracę / szkołę o której mogłabyś z kimś pogadać.

Gość gość
Mnie też nie chcą. Jestem aspołeczna, do tego nie przypominam modelki, tak więc jestem bez szans.

Gość gość
Ale jak można nie mieć zainteresowań tym bardziej jeśli się nie ma 2 połówki. Też jestem aspołeczny więc czytam książki i gram na gitarze.

Gość gość
Przecież większość kobiet nie ma zainteresowań, poza tv i fejsem! Dlatego wchodzą w związki, bo wtedy facet staje się ich zainteresowaniem i oczekuję że to on będzie je zabawiał.

Gość gość
Mnie chcą wszystkie dziewczyny, bo jestem super facetem i przystojny. Nie chce mnie tylko ta jedna Kasia, a ja dla niej zrobiłbym wszystko, jak pies. <3

Gość gość
Kurde ja mam tak samo :-( wygadana to ja jestem jak gadam z chłopakiem przez internet. W realu nie mam żadnych kolegów. Żaden nie chce się ze mną zaprzyjaźnić. Jedynie mogłabym gadać o swojej szkole, interesuje się sztuką, show-biznesem, lubię podróżować, zwierzęta lubię, poglądy o życiu też wymienie. Ale w toważystwie mało mowię dlatego nikt nawet szansy nie chce mi dać :-(

Gość gość
a piersi masz?

Gość gość
zainteresowania i hobby kosztuja, a ja jestem biedna, malo zarabiam, nie szukam faceta by mnie zabawial, ale by czasem bylo sie do kogo przytulic

Gość gość
nie musicie mnie uswiadamiac, wiem doskonale czemu jestem sama, przeciez napisalam, ze nudna jestem, glupia i dlatego zaden facet mnie nie chce, a faceci na wyglad sam nie leca to mit

Gość gość
Z grubsza nam też o to chodzi.

Gość gość
jak któraś ma podobnie i chce coś zmienić, to zapraszam michal.spotkanie@o2.pl organizuje wypady do pabu, zazwyczaj 4-8 osobowe, z neta zapraszam więc tak naprawdę nie wiadomo kto przyjdzie, czasem jest fajnie, spotkania, są w centrum więc nie ma co się bać, zresztą zawsze możesz wyjść w trakcie, w domu nikogo nie zapoznacie tak więc jak ktoś się nudzi zapraszam,

Gość gość
Pewnie za wysoko celujesz.

Gość gość
w Twoim wieku faceci są jeszcze dziecinni tak więc masz jeszcze troszkę czasu :)

Gość gość
gość dziś Pewnie za wysoko celujesz. x ani wysoko ani nisko. uswiadomilam juz sobie ze jestem zalosna i glupia, nie mam jak konkurowac z dziewczynami, mnie nawet nikt nie podrywa, nie zaprasza, wiec nie mam nawet kogo odrzucac, dlatego za bardzo sie nie spiesz z ocena

Gość gość
zainteresowania i hobby kosztuja x Nie każde zainteresowania są kosztowne i nie sądzę abyś była nudna, po prostu nie trafiłaś na faceta który by do ciebie pasował. Są też spokojni faceci, którzy zamiast imprezowania chcieliby pójść z dziewczyną na zwykły spacer, na lody, aby pogadać o głupotach. A potem można razem znaleźć jakieś wspólne zainteresowania i spędzać tak razem czas :) Jeśli ty z góry zakładasz że do niczego się nie nadajesz, to automatycznie będziesz unikać kontaktów z facetami, bo przecież myślisz że nie jesteś warta zainteresowania.

Gość gość
W każdej kobiecie jest coś godnego uwagi tylko czasami ciężko to znaleźć.

Gość gość
mam troche czasu - ale na co ? za zmienienie sie w osobe zabawna, towarzyska, z poczuciem humoru?

Gość gość
faceci mnie unikaja dlatego nie daze do kontaktu z nimi na sile, nie robia to bez powodu

Gość gość
Musisz być po prostu sobą i odnaleźć w sobie to co najlepsze. Na pewno coś takiego w sobie masz.

Gość gość
sa tutaj na forum kobiety, ktore zawsze byly odrzucane przez mezczyzn?

Gość gość
Tak w ogóle ile macie lat , że jesteście takie znudzone?

Gość gość
Nie martw sie to oni sa nudziarzami jak cie nie potrafia rozbawic,nie musisz grac malpy zeby z kims pogadac i tyle.Wiem ze dziewczyny robia z siebie konia cyrkowego zeby sie przypodobac ale to meczace i kiedys wyjdzie im to bokiem ,bo facet bedzie chcial calodobowej rozrywki z taka,i nie bedzie mogla miec gorszych dni,bo ja wymieni ,lepiej badz soba.

Gość gość
Żaden facet tego nie oczekuje.

Gość gość
Byle by mieć oparcie i mieć kogo wspierać.

Gość gość
Problemem nie jest to jakie jesteście, tylko jak się czujecie... nikt nie chciałby być z osobą która ma stany depresyjne, bo takie osoby tylko potrafią narzekać.