Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepokojące plamienie i skrzepy, czy ktos tak mial?

Polecane posty

Gość gość

Okres spoznial mi sie 3tyg. Do tego czasu miałam reguralne cykle. Umówiłam się do lekarza ale nadal czekam na wizyte. Dostalam dziwnego rozowego plamienia dktore trwalo jeden dzien. Potem rano, dostalam silnych boli podbrzusza, krzyczalam w amoku i zwijalam sie. Poszłam do wanny i posiedzialam w letniej wodzie i wtedy ztalo sie cos strasznego, cala wanna byla we krwi, myslalam, ze dostalan nareszcie okres. Niestety wyszly ze mnie wielkie skrzepy fioletowe, sine. Wlozylam tampon przekonana o okresie ale godzine pozniej gdy go wyjelam byl suchutki, zero krwi.zalozylam wiec podpaske ale nadal, krwi, jasnej rozowej tyle co kot naplakal, zero skrzepow co jest dla mnie dziwne bo okresy mam bardzo obfite. Czy ktos tak mial? Jestem przeerazona a wizyte mam dopiero za tydzien, nie stac mnie na prywatnego lekarza.

Gość gość
Rozumiem, ze ciaze wykluczasz?

Gość gość
Robilam test , pojawila sie druga kreska ale bardzo slaba wiec zrobilam drugi i byl juz negtywny. Dodam tylko, ze przez caly okres spozniajacej sie miesiaczki mialam niesamowicie spore, biale uplawy.

Gość gość
Cóż, mozliwe wiec, ze wlasnie poroniłaś...