Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niska dziewczyna

czemu wysokie dziewczyny są dla mnie takie wredne? :(

Polecane posty

Gość niska dziewczyna

jestem bardzo niska i często się spotykam z niemiłymi komentarzami wysokich kobiet :( nie rozumiem czemu, bo jestem bardzo miła dla nich, a one ciągle podkreślają to jaka jestem niska mówiąc przykre rzeczy i według mnie chamskie żarty, mam dystans do siebie ale to co one mówią to już przegięcie a nie dowcip. czemu mnie tak traktują? :( mogę jakoś temu zapobiec? dodam że nie mam jak się od nich uwolnić, bo razem pracujemy

Gość gość
G****o prafda. Niskie jest wredne.

Gość gość
Bo jesteś wredna jak wszyscy niscy ludzie :(

Gość Laura2777777
ignoruj to i rzuć jakiś niby śmieszny żart w ich stronę, że takie wysokie, niby, że to miałby byc tylko taki żart, ale żeby poczuły sie nieswojo ;) A potem komentarze olewaj, jeśli bedą bardzo chamskie to sie odetnij i tyle np powiedz cos w stylu " wiesz to ze jestes wysoka tez nie kazdemu sie musi podobac, ale ja ci tego nie wytykam"

Gość Laura2777777
poza tym to dziwne bo sama mam niecałe 160 cm wzrostu, a raczej rzadko slysze komentarze na punkcie mojego wzrostu... może kilka razy w zyciu uslyszałam, ale to tez nie byly jakis obelgi

Gość gość
Sama jesteś wredna, więc obrywasz.

Gość niska dziewczyna
jestem tak wychowana, że nikogo nie obrażę bo nawet nie potrafię, jestem bardzo nieśmiała, więc nawet słowa nie wykrztuszę w obecności 2 osób, potrafię rozmawiać ale tylko wtedy gdy jest to tylko jedna osoba którą już znam. lubię pomagać, a jak coś źle zrobię czy też powiem coś nie tak to mnie wstyd zżera od środka, ale udaje, że nic się nie stało, jak raz w życiu źle się zachowałam wobec koleżanki - była dla mnie podła potem miała kłopot i prosiła mnie o pomoc a ja jej odmówiłam i zaczełam wracać do domu, jednak miałam tak wielkie wyrzuty sumienia że po 3 min wróciłam i zaproponowałam jej pomóc, ale po tym ona znów była dla mnie nie miła nie jestem osobą wredną, nawet jakbym chciała taka być to bym nie umiała bo by mi sumienie na to nie pozwalało

Gość niska dziewczyna
pomoc niemiła *przepraszam za błędy

Gość gość
Widać, że masz coś z głową. Twoje problemy nie są wynikiem wzrostu a głowy i sama pewnie bez przerwy podkreślasz, że jesteś "malutka"

Gość niska dziewczyna
nic nie podkreślam, nie rozmawiam o swoim wyglądzie ani też o wyglądzie innych osób, no powiem najwyżej, że ktoś bardzo ładnie dziś wygląda, ale to normalne.

Gość Laura2777777
Chyba problem nie wynika z Twojego wzrostu tylko z tego, że z jakiegoś powodu te dziewczyny Cie nie polubiły i drwią z Ciebie, może jesteś zbyt nieśmiała , czy cos innego im sie nie spodobało, nie wiem bo Cie nie znam