Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eklerka009

Salon sukien z Katowic proszę o rady

Polecane posty

Gość Eklerka009

Cześć. Szukam od jakiegoś czasu sukni ślubnej. Jestem z Poznania ale jakoś nie mogę w okolicy u siebie nic znaleźć. Szukam po necie jakiś salonów i nalazłam fajny, który ma ciekawą kolekcję. Jest jeden problem - jest w Katowicach. Czy może mi ktoś polecić, czy kupował tam i czy warto się wybrać w taką drogę? Daje link do salonu http://luxusportal.pl/pl/moda-i-styl/prezentacje/mn_bridal Pozdrawiam

Gość IwonaEs
Ja kupowałam w tym salonie suknię i polecam, bo fajna miła obsługa, konkretne rady, propozycje. Panie dopasowały sukienkę do mojej figury bez problemu. Jesli Ci zalezy to jedź, ale na pewno nie ma nic ciekawego w Twojej okolicy?

Gość gość
Z tego co widziałam ostatnio ten salon już nie istnieje. On chyba był na ulicy Mikołowskiej o ile się nie mylę.... Chyba, że przenieśli go w inne miejsce..? Ja niedawno kupiłam suknię w Salonie Sarah - polecam sprawdzić :)

Gość Eklerka009
Z tego co sprawdzałam to salon jest więc musieli go chyba przenieść. Dzięki za podpowiedź o innym salonie, zaraz sprawdzę :)

Gość gość
Ten salon jest ok, mają dość duży wybór od różnych projektantów, ale nie wie czy jechałabym aż tak daleko za sukienką, chyba że masz parcie straszne