Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za rok koncze 60 lat, wyglądam na młodszą, czy mam szanse znaleźć partnera 30lat

Polecane posty

Gość gość

waszym zdaniem mam na to szansę? jestem samotna od lat a jak juz sie wiązać teraz to nie z kimś w moim wieku tylko z młodym ciałem/ czy wedlug was to ma racje bytu?

Gość gość
z ciałem chcesz się wiązać :D?

Gość gość
A nie szkoda Ci emerytury na żigolaka ?

Gość gość
no to pomyśl, że facet też myśli podobnie, jak się wiązać, to tylko z młodym ciałem, tak więc z młodym się raczej nie zwiążesz, najwyżej cię bzyknie w ramach sprawdzenia jak to jest z taką starą (jeśli oczywiście jesteś zadbana i zgrabna)

Gość gość
Dokładnie. Ta by chciała z młodym a młody to ma chcieć starą :D

Gość gość
,,A nie szkoda Ci emerytury na żigolaka ?'' ha ha ha dobre

Gość gość
Jak mi autorki szkoda. Tak by chciała z młodym ciałem a sama ma 60letnie. Jaka szkoda!

Gość gość
He he znajdź sobie dawcę nasienia i zajdź w ciążę -to teraz trendy w tym wieku ...Potem żigolo bedzie ci alimenty płacił .

Gość gość
A jak zejdzie za 15 lat? Będzie musiał dzieciaka przygarnąć, pisałbyś się? ;)

Gość gość
E tam pewnie, że masz szanse, pewnie nie jeden się skusi, dlaczego tylko faceci mogą wiązać się z młodszymi kobietami. Powodzenia, szukaj swojego młodego ciała i używaj ile wlezie! Nie widzę w tym nic złego, wręcz przeciwnie, super, że jeszcze ci się chce, i piszę to jako młoda kobieta.

Gość gość
ale dlaczego ciągle nie mam tego młodszego poartnera?

Gość gość
Bo jeszcze nie znalazłaś zboczeńca.

Gość gość
Dlaczego zaraz zboczeńca? nie ma juz na tym świecie mężczyzn w wieku m aksymalnie lat 40 którym nie przeszkadza troche nadwagi u kobiety i lekkie zmarszki?

Gość gość
staram sie kusic, nosze spodnice króŧkie przed kolano uwodze wzrokiem ale juz 20 lat nie znalazłam takiego

Gość gość
w czym jest gorsza dobrze zakonserwowana 60latka od wyniszczonej 30tki???

Gość gość
ja mu moge dać to czego żadna., nie mam już małych dzieci, dzieci maja swoje zycie, nie mam zobowiazan, wobec nikogo. nosze si ę strojnie, codziennie inny but, inna torebka za kilkaset złotych para bo mnie na to stac, mam swoje wlasne mieszkanie dlaczego wiec ciagle nikt sie nie nawinął

Gość gość
Gdzie ty widziałaś wyniszczoną 30latkę? W monarze? Śmiejesz się z chorych uzależnionych ludzi? Czy z biedy na zapadłej dziurze, bo nigdzie więcej wyniszczonej 30latki nie znajdziesz mędo.

Gość gość
nie rozumiem dlaczego nie mozesz poszukać sobie starego dziada skoro sama jesteś starą babą. takie są fakty. z czym do ludzi???? jesteś stara masz 60 lat takie są fakty! nie chce ci naubliżać ale spójrz prawdzie w oczy jak ty chesz 30latka poderwać i jeszcze do tego mając nadwage? to co jest twoim aututem, pustka umys lowa czy pelne konto? masakra

Gość gość
mój syn jest młodszy ode mnie o 19 lat, ja 58 on 39. To już inne pokolenie, owszem możesz znależć młodszego, ale 10 lat . on 50 ty zadbana 60, . nawet jak się wygląda jak starsza siostra przy młodszym facecie, to jeszcze ujdzie, ale jak się wygląda jak matka z synem to już niewypał.

Gość gość
ja nie chce starego 50letniego dziada. chcę młodego. mnie podnieca jak ide z synem 30letnim i ludzie nas biorą za parę.

Gość gość
No chyba sobie k****a żartujesz

Oj kobieto...z całym szacunkiem ale zejdź na ziemię. .... Nic z tego nie będzie, zadbana 50 mooże ale 60.... W tym wieku już bardzo widać różnicę i 30 latek to zobaczy. Odradzam ale życzę szczęścia. ..

Gość gość
20:36 nie żartuję podnieca mnie to i szukam dlatego 30latków, maks 40latków ale konczy sie to fiaskiem. Nosze stringi, krotkie spodnice , perfumuje sie i ładnie ubieram ale nie mam partnera i nikt na mnie nie zwraca uwagi. mysle o zarejestrowaniu sie na portalu randkowym, czy to ma racje bytu?

Gość gość
to sie nie uda.

Gość gość
ja p*****le

Gość gość
starą c**a swędzi k***a ja p*****le

Gość gość
co tak klniesz jak w rynsztoku? ://///////////////

Gość gość
nie ma głupich, kto by taką chciał

Gość gość
uważam, że twoje podejście jest bardzo przedmiotowe. wyobraz sobie ze normalny człowiek nie zakłada sobie w głowie wieku potencjalnego parntera tylko jak zakocha się w starszym ma starszego a jak w młodszym to młodszego, zakładając oczywiscie ze milosc jest odwzajemniona. co to w ogole za zalozenie "nie zakocham sie w starszym" - niesprawiedliwe. poza tym zejdz na ziemie masz 60 lat kobieto, ludzie w wieku 30 nie beda sie za toba oglądać . mialas juz 20,30,40 lat, gdzie bylas>? że jeszcze sie nie "wyszumiałaś"??

Gość gość
mam taką teściową jak ty. Rozgląda się z młodszymi a nie dość że ledwie w drzwi się mieści to jeszcze nie umie o siebie zadbać. i kto by taka chcial???