Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upadki dzieciaków

Polecane posty

Gość gość

Witam mamy, mam takie pytanie czy często wasze dzieci podczas upadku uderzają główką? Szczególnie gdy od niecałe miesiąca zaczęło chodzic same?

Gość gość
Moja chodzi od miesiąca, ale długo raczkowala. Przewróciła się od tego czasu raz i uderzyła głową o panele. Poplakala chwilkę, ale szybko zapomniała. Ogólnie jest bardzo uważa i ostrożna Zaczęła chodzić w 16 mies

w wieku 16 mieś zaczęła chodzić . Matko jak późno. Moja jak miała 7 miesięcy to stawała , jak miała 8 to raczkowała a w ieku 11 mieś zaczęla chodzić , teraz już biega

Gość gość
Agatka, może skonsultuj z lekarzem bo dziecko ewidentnie opóźnione? Mój miał pół roku jak raczkował i wstawał, 9 mcy kiedy zaczął samodzielnie chodzić...

Gość gość
Agatka pewnie wiąże czerwoną wstazeczke, włosów nie obcina dziecku przed pierwszymi urodzinami..no bo jak to dziecko rok ma już, na roczek musi chodzić bo inaczej opóźnione. ..normalnie jak za czasów mojej babci

Gość gość
Wszystko ładnie, pięknie a ją pytałam się czy wasze dzieci często przy upadkach uderzają się w główkę a wy tu piszecie o tym kiedy zaczęły chodzic i jeszcze którąś z mam najlepiej wie że czyjeś dziecko jest opóźnione super a może jest i co? Może poszła mama z nim do lekarza przecież. Wielkie dzieki już o nic nie pytam na tym forum