Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdroszcze kobieta które po macierzyńskim wracaja do pracy na pół etatu

Polecane posty

Gość gość

i jeszcze do takiej którą lubią! Mam znajomą, która teraz po rocznym macierzyńskim wróciła do pracy na pół etatu i nie ma jej w domu max5 godzin, po pracy idzie jeszcze na basen lub siłkę. Dostaje na rękę ok 2 tys. i jeszcze lubi swoją pracę. serio, zazdroszczę.

Gość gość
nic dziwnego, że to dla ciebie taki nieosiągalny kosmos i tak zazdrościsz w końcu ktoś kto pisze, że zazdrości "kobietą" nie może mieć za dobrego wykształcenia, a co za tym idzie - dobrej pracy

Gość gość
Ja poszłam na pół etatu, pracę lubiłam, tyle że raczej grosze to byly i bardziej w celu "wyjścia do ludzi" i ćwiczenia języków, ewentualnie zarabiania na waciki ;) Zazdrościsz? Możesz szukać zawsze pracy albo otworzyć dg...

witaj zazdrośnico . ja też po rocznym macierzyńskim poszłam do pracy na pół etatu. Po 6 godzinach wracam , spędzam dużo czasu na spacerach z dzieckiem, mam czas na gotowanie i sprzatanie , dla męża i dla siebie :)

Gość gość
agatka ty weź jeszcze kible liż jęzorem żeby było czyściej

Gość gość
Do goscia ktory sie czepia o ortografie. Wiesz Co to dysleksja? Moj maz ma silna dysleksje, jest wyksztalcony I zarabia ok 4 tysiace zlotych netto. W Polsce.

Gość gość
A Co do mnie. Ja wrocilam na pol etatu tzn 15/20 godzin jak dziecko mialo 9 miesiecy. Od kiedy mialo 2 lata bylo w prywatnym zlobku a ja w pracy 4 dni po 8 h.

Gość gość
co z tego, że zarabia twój mąż 4000? mam paść na kolana i zaniemówić w związku z tym? co to ma do rzeczy? nie ośmieszaj się tym swoim mężuniem z dysmózgią

Gość gość
Do 14:35 moze ma dysmozgie ale za to Ty masz najwyrazniej break mozgu I zero jakiegokolwiek poziomu ... zegnam

Gość gość
Agatka ale ty nie lubisz swojej pracy, nie o takie coś tu chodzi tylko o kobiety które lubią swoją prace i pracują na 1/2 etatu

tak nie lubię swojej pracy i szefowej, pracuję w sklepie z exluzywnymi firankami, szefowa narzeka że nie ma kasy a ma marżę 100 % i pełno stałych klientek

Gość gość
wow ma dysleksje, a zarabia 4000zł woooooow woooow wow wow! faktycznie kobieto zabłysłaś :D

Gość gość
ja ide na pol etatu, niania, dziecko 3 lata.

Gość gość
Też bym tak kiedyś chciała.

Gość gość
Autorka raczej na dysleksje nie cierpi, bo innego błędu już nie zrobiła. Nie umie odmieniać końcówek, a to nie choroba tylko brak wiedzy podstawowej.

Gość gość
Gość 15:20 dokładnie:) mam teorie za to "idę z kobietom" i "mowie kobietą" odpowiada brak podkreślenia jako błąd:) Agatka, chyba zostane Twoja fanka! Naprawdę pracujesz w eXkluzywnym sklepie?! Fiu fiu. A ciepły obiad juz dziś ugotowalas? Czy dziś w ramach buntu idealnej żony podajesz zimny?