Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wress

Wnętrza w moim domu :)

Polecane posty

Witam Was wszystkich! :) Poszukuję sprawdzonej firmy, która zajmuje się projektowaniem i aranżacją wnętrz - znacie kogoś takiego? Niestety sama nie posiadam zmysłu architekta ani żadnych zdolności manualnych, dlatego wolę się w to nie pchać, tylko zatrudnić fachowców w tej dziedzinie ;) Korzystaliście kiedyś z pomocy projektantów wnętrz? Chciałabym, aby pomieszczenia w moim domu były pomieszaniem kilku stylów w nowoczesny sposób, ale sama nie umiem tego ogarnąć... :/ Macie kogoś sprawdzonego, kto zajmie się tematem w profesjonalny sposób? ;)

Gość gość
Wejdźcie na kafeteria forum na temat kto z was lipie marejan

Gość gość
skąd jesteś?

Chodzi tylko o samo wykonanie projektu aranżacji wnętrz czy o coś jeszcze? Na początek trzeba dokładnie ustalić czego się oczekuje od takiej firmy, żeby nie było nieporozumień. W końcu trzeba wiedzieć za co się płaci. Może na początek poszukaj przez internet takich firm, żeby mieć jakieś rozeznanie w cenach i jakąś skalę porównawczą w zakresie oferty.

Gość gość
Ja aranżację mieszkania zleciłam firmie http://mwh.com.pl/ . To bardzo dobre biuro architektoniczne. Znają się na rzeczy. Urządzili mi wnętrze w super klimacie.

a ja mogę Ci polecić forum Murator i tam jest galeria wnętrz (i całych domów) różnych ludzi. Zaczerpnęłam stamtąd super pomysły. Za darmo :) Jeśli masz odrobinę oleju w głowie, dasz sobie radę sama :)

Ja też nie mam zmysłu architektonicznego. Nigdy sama bym takich rzeczy nie wykonała. Zamiast jednak tracic kase na usługi dekoratorskie postanowiłam poszukać trochę w sieci, troche się poinspirować innymi i takim oto sposobem za grosze zyskałam nowoczesne wnętrza które wszystkim odwiedzającym się podobają! Polecam fora, youtube i inne takie galerie wnętrz!

Musiałabyś jeszcze sprecyzować właśnie, gdzie mieszkasz, bo tak to bardzo trudno ci kogoś polecić, nie uważasz? Ja z moich stron, dolnośląskie, polecam tą firmę: http://www.grupainterio.pl Ale nie wiem, czy ci się to przyda, bo nie wiem, gdzie mieszkasz... Zobacz sobie przynajmniej, jak to działa, co oni tam oferują i czy taka oferta odpowiada, będziesz wtedy wiedziała, czego szukać:-) Powodzenia:-))

W jakiej okolicy szukasz takiej firmy? Jak mamy Ci pomóc skoro brakuje najważniejszej informacji? Niestety ale ciężko coś doradzić w ciemno. Sami nigdy nie braliśmy firmy bo to jednak za drogi interes a przy użyciu internetu i kilku ciekawych gazetek stworzyliśmy wyjatkowo nowoczesne i ciekawe wnętrza jakich pozazdrościć moze nie jedna osoba własnie z takiej firmy;)

Interesuje mnie właśnie firma z Dolnego Śląska, więc Grupa Interio jak najbardziej trafiona - dzięki! :) Pochodzę z okolic Wrocławia, a mieszkanie mam w samym centrum ;) Poszukuję firmy, która zajmie się moim mieszkaniem od początku do końca - mam tu na myśli projekt wnętrz oraz ich aranżację. Tak jak już wspominałam - sama nie potrafię ogarnąć tematu, a poza tym nie mam na to czasu ze względu na dużą aktywność zawodową. Wolę zapłacić sprawdzonej firmie i mieć spokojną głowę i piękne mieszkanie ;)

Gość gość
W domu na pewno świetną sprawą jest system inteligentnego domu, który oferuje http://wobin.pl/. U mnie świetnie sprawdza się nie tylko w zarządznaiu ogrzewaniem, oświetleniem czy multimediami, ale również samym kwestiami bezpieczeństwa

Gość gość
Ja mam taką firmę www.maximum-interior.com, zajmują się kompleksową obsługą projektów wnętrz, najpierw wykonają projekt, a potem zajmą się jego realizacją. U mnie się sprawdzili, mam nowocześnie wykończone i urządzone mieszkanie meblami wykonanymi na indywidualne zamówienie

Gość Piotr Szklany
Ostatnio robiłam remont w firmie. Jest to małe biuro. I tak musiałam odmalować ściany ale chciałam żeby wnętrze nabrało większej świeżości bo wydawało się dość ponure. A dobrze by było gdyby klienci czuli się tu wyjątkowo. Zdecydowałam się więc na usługę biura Intellio (http://intellio.pl/). Niewielkim nakładem udało się uzyskać to o czym myślałam. Sama kiedy wchodzę do firmy, czuję jakbym była w lepszym miejscu, nowoczesnym. Teraz chcę podrzucić tę firmę rodzicom, którzy będą robić remont w domu. Przyda im się fachowa pomoc, bo nie mogą do końca złożyć swoich pomysłów w jedną całość a z tym biurem z pewnością im się uda. Zresztą już samymi zdjęciami na stronie można się zachwycić. Mają biuro projektowe w Krakowie, Katowicach i Warszawie.

Gość gość
Ja swoim mieszkaniem zajęłam się sama. Od zawsze interesowało mnie projektowanie wnętrz więc mogłam się spełnić w tej kwestii. Dzięki temu poznałam też wiele ciekawych sklepów jak np www.lesprit.pl z elementami wykończenia wnętrz

Gość Amelia_46
ja inspirowałam się przeóżnymi aranżacjami i wyszło bosko :) naprawdę :) trochę poszperałam w Internecie, poszukałam ciekawych, oryginalnych mebli.. nie sądziłam, że to może tyle frajdy sprawić :) meble w moim domu nie były z jakiejśc wysokiej półki cenowej, jedyny designerski element na jaki się zecyodwałam, bo nie mogłam się oprzeć, był stolik kawowy z marmurowym blatem marki ABSYNTH http://www.absynth.eu/produkty.php?id=175&produkt=stolik%20marmurowy%20prostok%C4%85tny bardzo podrasował mój salon i świetnie sie sprawdza podczas wizyt koleżanek :D

Jeśli chodzi o woj. śląskie to świetną projektantką jest Natalia Kolasińska (http://www.kolasinska.pro/). Skorzystałam z jej usług przy urządzaniu mieszkania i byłam baaardzo zadowolona :) ma ogromne wyczucie stylu i genialne pomysły :)

Gość Nwk_ter
mi było szkoda pieniędzy na zatrudnienie projektna wnętrz i urządziłam mieszkania tak jak czułam, sadze ze wyszło bardzo stylowo :) a wszystko za sprawa dobranych mebli. szukalam ich bardzo dlugo, a oferta jest naprawde bardzo duzo, az w koncu natkenalam sie na polska firme ABSYNTH http://www.absynth.eu/meble_do_salonu.php i tam też wybrałam niektore meble, ktore są w moim domu perełkami :)

Witaj! Znam dobrą i sprawdzoną firmę z Częstochowy i śmiało mogę ich polecić. jest to firma Wizual Home 3D. Nie wiem jaki mają zakres działania, ale można spróbować się z nimi skontaktować.

Gość gość
Ja u siebie w salonie zainstalowałam szklane drzwi z mroźną aurą. Bardzo ładnie to wygląda i wszystkim sie bardzo podoba. Takie drzwi zamówiłam z tej firmy www.dubielglass.pl.

Gość gość
Mnie bardzo ładnie i nowocześnie urządziła dom firma http://www.myfuturehouse.pl/ - projekt nie był drogi, ale wyszło doskonale, dokładnie tak, jak sobie wymarzyłam.

Gość LolaLaLa
jeżeli szukasz czegoś niebanalnego to na pewno powinnaś się zgłosić do weloftdesign :) projektowali mieszkanie siostry no i efekt jest łoł. jak zdecyduje się kiedyś w końcu na kupno swojego meiszkania o od razu będe do nich dzwonić :)