Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam okropny dzien.

Polecane posty

Gość gość

Rano zaspałam na rozmowe w sprawie pracy gdzie nigdy mi sie to nie zdążyło. Później moja matka naskoczyła na mnie z jakiegos glupiego powodu i zwyzywała od psychopatek. Następnie okazało się że muszę mieć przedłużoną kurację hormonową o dwa miesiące więc znowu jestem na diecie i ćwiczeniach które pochłaniają mi prawie połowe dnia a i tak od nich nie chudne tylko utrzymuje i tak już wysoką wagę. Pózniej kiedy już myślałam że nic gorszego mi się nie przytrafi okazało się że spotkałam mojego byłego przyjaciela który mnie wyprowadził z równowagi. Zaczął mi wypominać jakieś pierdoły z przeszłośći. Czuje sie dziś gruba, leniwa i nie kochana. Czuje że wszędzie jest bałagan i zawsze będę brzydka. Nie mam ochoty nic robić, właśnie skończyłam 2 h ćwiczyć i mam poczucie że zmarnowałam czas bo i tak to ch** ja daje.

Gość gość
a ja mam cudowny ... dziś w lesie niczym jak z bajki o krolewnie Śnieżce ptaszek zaprowadził mnie do wielkiego krzaka z mnóstwem jeżyn

Gość gość
Zadna kuracja mi nie pomoze. Bo te chormony sa cholernie silne. Swojego czasu nawet głodówkę stosowałam. Jadlam gora 200 kcal dziennie + 3 h ćwiczen. Schudlam nie cale 2 kg w miesiac. Gdzie ledwo trzymalam sie na nogach. Musze po porstu skoczyc kuracje i wtedy jakos pojdzie. Tyle ze boje sie ze przez ta wage sobie pracy nie znajde.

Gość gość
Ja tak tyłam od psychotropów a paradoksalnie jak zaczełam zażywać hormony to sporo schudłam. A w życiu tak jest jak się wali to na całego.

Gość gość
masz po prostu dziś gorszy dzień, ale na szczęście jutro będzie nowy.... czasami też tak mam że czuję że coś mi się hormony mieszkają bo od rana czuję się masakrycznie źle psychicznie, po prostu do bani spójrz na pozytywy, masz problemy hormonalne, ale przynajmniej zdiagnozowane i jesteś w trakcie leczenia, mogłoby być gorzej, np. mogłabyś mieć zyebanego lekarza rodzinnego, który wmawiałby Ci że nic Ci nie jest i że sobie coś ubzdurałaś i dodatkowo nie chciałby Ci dać skierowania do specjalisty nic się nie łam, będzie lepiej poćwiczyłaś, jesteś zayebista że mimo wszystko znajdujesz siłę woli by regularnie ćwiczyć