Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona97

zrobilam to z przyjacielem

Polecane posty

Gość zrozpaczona97

w weekend byłam u przyjaciela. znamy sie od gimnazjum czyli dość długo (teraz idziemy do 3 liceum). jego niedawno rzuciła dziewczyna, a ja od roku też jestem wolna, ale nie moge zapomnieć o byłym. kupiliśmy piwo no i przy 3 zaczełam mu wylewać swoje żale, on mnie pocieszał i jakoś tak wyszło, że się pocałowalismy. potem ja go objęłam i usiadłam na nim okrakiem, a potem to już się możecie domyślić :( teraz żałuję, że to zrobiłam. boje się, że on teraz będzie chciał czegoś więcej. dla mnie jest nadal przyjacielem. to super chłopak, ale nie chciałabym z nim być. wczoraj napisał mi, kiedy się spotkamy, a ja nadal mu nie odpisałam. nie wiem co robić, pomóżcie.

Gość gość
Nie mozesz udawac, ze nic sie nie stalo. Musicie porozmawiac o tym co sie wydazylo. Moze to byc poczatek pieknej milosci zaowocowanej przyjaznia. Glowa do gory, wazne abyscie nie zniszczyli tego co bylo miedzy wami dotychczas

Gość gość
pogadajcie o tym jestescie dorosli. czesto jest tak ze chlopacy podkoc***a sie w swoich przyjaciolkach dla niego moglo to byc cos wielkiego a dla ciebie nie koniecznie. chlopak moze poczuc sie urazony jesli powiesz mu ze dla ciebie to nic nie znaczylo

Gość gość
Nie rób sobie wyrzutów, nic złego się nie stało. Jak będziecie mieli ochotę to powtórzcie ten wieczór a jak nie to nie.

Gość zrozpaczona97
czyli mówicie, żeby z nim spróbować? w sumie jest przystojny, ale zawsze patrzyłam na niego jak na przyjaciela. z drugiej strony było mi z nim wtedy dobrze podczas seksu, starał się nie to co mój były. ehh już mam mętlik w głowie