Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś dobre miejscówy na chowanie prezerwatyw przed swoją kobietą?

Polecane posty

Gość gość

(Paniom nie zalecam czytanie tego tematu.) Często jest się w innym mieście, powrót do domu kończy się często zatrzymaniem przez tirówkę, dlatego zawsze mam przy sobie kilka sztuk gumek, co nie znaczy, że nie kocham swojej kobiety, uwielbiam kobiety i nie potrafią odmówić seksu, zazwyczaj sam go szukam poprzez strony z erotycznymi anonsami itd. co najwyżej łączy mnie z nimi tylko seks i NIC WIĘCEJ! Nie chcę aby moja kobieta znalazła u mnie gumki, co jak co ale ciężko się potem z tego wytłumaczyć, wiec lepiej dmuchać na zimne, tak więc gdzie najlepiej ukrywać prezerwatywy przed swoją kobietą?

Gość gość
Sorki ale na tym forum jest dużo kobiet. Jeśli ktoś będzie pisał gdzie chować to spodziewajcie się , że dzieki temu tematowi kobiety zaczną szperac wszędzie. Dziękujemy za podpowiedzi kryjowek :)

Gość gość
znowu ta sama prowokacja :O

Gość gość
A mało masz kryjówek w samochodzie?

Gość gość
to prowo się powtarza, ale dzięki temu zwiększa się krytycyzm wobec facetów i sami podpowiadacie nam kryjówki 🖐️

Gość gość
Ja chowam w obudowie komputera, odkręcam dwie śruby z boku i wszystko mam pod kontrolą jestem spokojny z tego powodu, że moja kobieta pojęcia o niczym nie ma. :) Często do życia wkracza się monotonia, która da się odczuć, czasem skok w bok jest potrzebny!!!

Gość gość
Dlaczego uważacie że to prowo? takie, rzeczy mają miejsce i nic na to nie poradzicie, a jeżeli ktoś odnawia taki temat to na pewno nie bez powodu, co dwie głowy to nie jedna.

Gość gość
powinien brać pod uwagę jakim syfem może od prostytutki się zarazić i przy okazji "swoją kobietę" którą niby kocha wybierz albo porządny związek albo prostytutki - nie łącz - nic więcej się od Ciebie nie chce albo zwiąż się z prostytutką - i będziesz mieć pakiet

Gość gość
Na szczęście kobiety nie są aż tak sprytne i łatwo je zbajerować.

Gość gość
gość dziś dlatego po to są gumki stworzone

Gość gość
gumki nie chronią np. przed opryszczką narządów płciowych ani HPV :] powodzenia przy takim stanie świadomości