Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawacyzia

Pytanie do mężczyzn: Wolelibyście ładną dziewczynę z małym biustem czy...

Polecane posty

Gość gość
wszyscy = znaczy (powinno być)

Gość gość M
oczywiście że ładną z małym

Gość gość
Nie przecenialbym znaczenia piersi. Jesli kobieta mi się nie spodoba z twarzy i z figury to mi nie stanie tylko dlatego ze ma duże cycki. No sorry ale nie jestem fetyszystą i podnieca mnie kobieta jako całość a nie jakies cycki oderwane od calosci.

Gość gość
ale głąby ... woleć to wy sobie możecie wszystko ale żadko który to dostnie :D po za tym "do tanga trzebad wojga"

Gość gość
tylko fetyszysta ma takie zdanie jak ty gościu z 11:19, normalni mężczyźni patrzą na całokształt ale są i tacy co po prostu wolą mniejsze

Gość gość
a ladne nie moga miec duzego biustu? ;)

Gość gość
ale pytanie jest inne :) trzymaj się tego :) oczywiście że moze byc brzydka i plaska jak i tez ladna i biusciasta ale nie o tym jest temat :)

Gość gość
Temat jest jak podnieść swoją samoocenę mając małe cycki :) trudno będzie :) Kobieto weź sie ogarnij i przestań pisać bzdury ktoś tam mądry wyżej napisał , ze kobieta to nie tylko piersi, ale całość i tego sie trzymaj a nie durnych hasełek ze małe jest piękne

Gość gość
a czy to źle że chcą sobie podnieść swoją samoocene? :)

Gość gość
Jeżeli facet c***isze, ze kobieta to nie tylko cycki a ty sie sprowadzasz do tego poziomu to sobie odp na pytanie sama czy zle. A potem afera ze faceci uprzedmiotawiaja kobiety po co maja to robić skoro wy jesteście w tym lepsze.

Gość gość
no nie widzę w tym nic złego, kobiety się pytają bo mają kompleksy, tak samo wy sie pytacie czy przystojny ale z mala pala moze podobac sie bardziej lub niej od tego przecietniaga z wielka :) niby wszyscy znaja odpowiedzi w tych dwóch kwestiach ale pytania dalej sa, i co w tym złego?

Gość gość
Jak ja sie zacznę pytać innych to sie przestane dziwić ze inni tez pytają. Nic złego tyko co ci to daje realnie ? W czym pomaga ? Odpuść kompleksy uśmiech na twarz i ktoś sie trafi

Gość gość
a czy ktoś mówił że to moje kompleksy i że mam problemy? nie. ja mówie tylko że kobiety pytają bo pytać mogą, a co im to daje to ich się spytaj :) ja nic nie mówiłam o sobie :)

Gość gość
Kobiety są wszystkie ładne, a duży biust to już wisienka na torcie. Uwielbiam duże piersi.

Gość gość
Dla mnie taka wisienką jest duży tyłeczek. Tylko bardziej mnie kręcą niż biusty.

Gość gość
To już mega jeśli ma duży tyłek i piękne ogromne piersi. Na samą myśl już mi pałka puchnie.

Gość gość
Kobiety same lubią się sprowadzać do roli przedmiotów, oskarżają facetów o seksizm, o to że patrzą tylko na wygląd, że liczy się dla nas wyłącznie seks, cycki, tyłek i c**a, a prawda jest taka że to one same o tym myślą non stop i myślą że my myślimy o tym samym :)

Gość gość
gość dziś Kobiety są wszystkie ładne, a duży biust to już wisienka na torcie. Uwielbiam duże piersi. gość dziś Dla mnie taka wisienką jest duży tyłeczek. Tylko bardziej mnie kręcą niż biusty. gość dziś To już mega jeśli ma duży tyłek i piękne ogromne piersi. Na samą myśl już mi pałka puchnie. x x x faktycznie to kobiety takie rzeczy sobie ubzdurały same :) wszedzie pisza ze kobieta powinna miec wielkie cycki duzy tylek ale musi byc przy tym szczupla i miec mocna talie mezczyzni tego wymagaja potem jest mnostwo tematow gdzie mezczyzni zala sie ze maja kobiety z malymi i zastanawiaja sie nad zdrada bo im duzych brakuje, ale nie kobieta sama sobie to ubzdurala a te kompleksy to znikad sie wziely

Małe piersi są cudowne. Ekscytujące, bardzo zmysłowe. Ja mam bzika na punkcie małych piersi i szczuplutkich kobiet. Pełna fascynacja. Nie ma więc żadnego klasyfikowania.

Gość gość
temat rozumiem oczywiście jako poszukiwanie doraźnego towarzystwa dziewczyny na rozrywki nie jako partnerkę na długo. Ja mam prosty test - jak mam dziewczynę na oku, albo wybieram spośród kilku dziewczyn, aranżuję wyjście do aquaparku lub spa. Jak zachowuje się swobodnie, bez pruderii ale nie prowokacyjnie to jest właśnie to. A wracając do tematu urody i wielkości biustu - w tym teście rzadko kiedy pozytywnie wypadają kobiety zarówno z małymi jak ze szczególnie dużymi biustami. Pewnie mają kompleksy. Pewnie i swobodnie czują się z dużymi ale bez przesady. A ja nie mam zapędów i ambicji terapeutycznych, dlatego lubię być w towarzystwie kobiety zrelaksowanej, swobodnie i z otwartością podchodzącej do każdego wyzwania. Np ostatnio ze znajomymi ze Szwecji wybraliśmy się na jacht na mazury. Szwedka po prostu zaraz po wypłynięciu z przystani zdjęła stanik, ja zdziwiona mina. Szwed proponuje jej żeby jednak założyła bo naokoło nie widzi tego stylu. Wtedy sytuację ratuje moja pani z uśmiechem też ściągnęła stanik - będzie ci raźniej bo u nas nie jest to zbyt popularne.

Gość gość
E tam, tyłek i talia bardziej kręcą niż cycki. Odpowiednie proporcje miedzy talią a biodrami to jest to.

Gość gość
Najlepiej ładna z duzym biustem, ale z dwojga złego wybieram średnią z dużym biustem niz ładną z małym.